Haberler

Kızılcahamam'da 'Atatürk Koşusu' Yapıldı

Kızılcahamam'da, Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 91

Kızılcahamam'da, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 91. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından 'Atatürk Koşusu' yapıldı.

Ciğirler Koşu Parkurunda küçükler, yıldızlar, gençler ve takım olmak üzere dört kategoride düzenlenen koşuya yaklaşık 100 öğrenci katıldı.

Koşuda, 800 metre küçük kızlar ferdi bölümünde Zehra Dinç birinci, İlknur Eken ikinci, Sümeyye Eken üçüncü, 800 metre küçük kızlar takımda Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci, Perihan İlköğretim Okulu ikinci ve Orhangazi İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

1200 metre küçük erkeklerde ferdi Durali Başaran birinci, Caner Kılıç ikinci ve Yasin Akkaya üçüncü, 1200 metre küçük erkekler takımda Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci, Çağatay İlköğretim Okulu ikinci ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu üçüncü, 1500 metre kızlar ferdi Dilara Topaktaş birinci, Yağmur Özdemir ikinci ve Damla Özdemir üçüncü, 1500 metre kızlar takım da ise Çağatay İlköğretim Okulu birinci, Kazım Karabekir İlköeğretim Okulu ikinci, Orhangazi İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

2000 metre yıldız erkekler ferdi bölümünde Berat Keleş birinci, Samet Civan ikinci, Ali Çağlar üçüncü, 2000 metre yıldız erkekler takımda Kazım Karabekir İlköğretim Okulu birinci, Orhangazi İlköğretim Okulu ikinci, 3000 metre genç kızlar ferdi bölümünde B. Nur Bülbül birinci, Betül Ünal ikinci, Dilek Öksüzali üçüncü, 3000 metre Genç Kızlar Takımda Anadolu Lisesi birinci, Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Kız Meslek Lisesi üçüncü, 5000 metre Genç Erkekler Ferdi kategorisinde Emin Bal birinci, Ali Akyüz ikinci ve Ali Bölük üçüncü ve 5000 metre Genç Erkekler Takımda ise Endüstri Meslek Lisesi birinci, Turizm Otelcilik Lisesi ikinci ve Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

(MÖ-STN) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title