Haberler

Kız Kardeşlere Tecavüzün Raporları Bekleniyor

Adana'da yaklaşık 1 yıl önce evden kaçan 16 yaşındaki E.K.'ye tecavüz edip alıkoydukları iddiasıyla 4'ü tutuklu 5 sanığın 37 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, küçük kızın yaş, beden ve ruh sağlığı durumunun saptanması için 6...

Adana'da yaklaşık 1 yıl önce evden kaçan 16 yaşındaki E.K.'ye tecavüz edip alıkoydukları iddiasıyla 4'ü tutuklu 5 sanığın 37 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, küçük kızın yaş, beden ve ruh sağlığı durumunun saptanması için 6 ay önce istenen raporlar bekleniyor. E.K.'nın ablası 20 yaşındaki Ö.K.'ya da alkol içirdikten sonra tecavüz ettiği iddiasıyla 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında ise 18 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Baba Recep K. da kızlarının karşılaştığı bu olayların üzüntüsünden intihar etmişti.

İddiaya göre, geçen yıl ocak ayında evden kaçan Ö.K., erkek arkadaşı 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Muhammet Demir ile bir başka arkadaşının bekar evine gidip birlikte oldu. Sabah olunca Muhammet Demir okuluna, Ö.K. da kız arkadaşının evine gitti. O akşam aynı mahallede oturdukları Ö.K.'yı telefonla arayan 19 yaşındaki Oğuzhan Baksi, "Muhammet kötü durumdaymış. Buluşup birlikte arayalım" diyerek Ö.K.'yı, 37 yaşındaki Bülent Karakeleş'in evine götürdü. Burada da 'kafan dağılsın' denilerek votka içirilen Ö.K., sarhoş olunca, iddiaya göre sırayla Oğuzhan Baksi, Bülent Karakeleş, 20 yaşındaki Mustafa Koğa, 20 yaşındaki İsmail Teker ile 21 yaşındaki Murat Kaya'nın tecavüzüne uğradı.

ÖNCE AİLESİNE SONRA POLİSE ANLATTI

Bu olayların ardından ayrıldığı erkek arkadaşı Muhammet Demir de, "Kız kardeşin E.'nin kimlerle gezdiğini anlatacağım" diyerek kandırdığı Ö.K.'yı götürdüğü Çatalan Barajı civarında tecavüz etti. Ö.K. başına gelenleri önce ailesine, sonra da polise anlattı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden Oğuzhan Baksi, Bülent Karakeleş, Muhammet Demir, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı, diğer 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sanıklar hakkında Ö.K.'ya karşı 'cinsel saldırı' suçundan 18'er yıla kadar hapis cezası istemiyle 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

BABA ACIYA DAYANAMADI

TAHLİYE İSTEMİ REDDEDİLDİ

E.K.'ya karşı 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 15 ile 37 yıl arasında hapis cezası istenen sanıkların yargılanmasına Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Tutuklu sanıklar Adem Abay, Ebubekir Köksal, Muhammet Demir ve Oğuzhan Baksi ile tutuksuz sanık Bülent Karakeleş'in katıldığı duruşmada psikolog gözetiminde yazılı ifade veren E.K. daha önce birkaç kez evden kaçtığını anlattı. Sanıkların çaresizliğinden yararlandığını aktaran E.K., tehdit ve zor kullanarak kendisine tecavüz ettiklerini ileri sürdü.

Suçlamayı kabul etmeyen tutuklu sanıklar ise tahliye istedi. Tahliye istemini reddeden mahkeme heyeti, E.K.'nın yaş, beden ve ruh sağlığının saptanması için ilgili sağlık kuruluşlarından yaklaşık 6 ay önce istenen raporların gelmediğini belirtip duruşmayı erteledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Demir Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title