Haberler

Kırşehirspor'a Belediye Başkanı'ndan Prim Desteği

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Yeni Kırşehirsporlu Futbolculara Vaat Ettiği 10 Bin YTL'lik Primi, Yeni Kırşehirspor Kulüp Başkanı İbrahim Kaya'ya Elden Teslim Etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Yeni Kırşehirsporlu futbolculara vaat ettiği 10 bin YTL'lik primi, Yeni Kırşehirspor Kulüp Başkanı İbrahim Kaya'ya elden teslim etti.

Belediye Başkanı Halim Çakır, yeşil-beyazlı ekibin maddi sıkıntısını gidermek ve futbolcuları motive etmek için vaat ettiği 10 bin YTL'lik pirimi Kırşehirspor Kulübü Başkanı İbrahim Kaya'ya verdi. Başkan Çakır, yeşil-beyazlı ekibe bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceklerini söyleyerek, "Her zaman olduğu gibi biz Kırşehirsporumuzun yanındayız. Elimizden geldiği kadar Kırşehirsporumuzu maddi ve manevi olarak desteklemeye devam ediyoruz. Kırşehirspor'u birilerini tutuyor gözükerek, birilerini eleştirmek, birilerine karşı ve Kırşehirspora saydığını ve başarıya ulaştığını zanneden insanlar, Kırşehirspora destek değil hattı zatında bir takım samimi çalışan insanların içine fitne sokmak istiyorlar. Kırşehirspor üzerinden kimse politika yapmasın. Kırşehirspor, Belediye Başkanı Halim Çakır'ın değil tüm Kırşehirlilerin takımıdır. Fesatçı ve fitne çıkaran insanlara fırsat vermeyelim. Bu takım hepimizin takımı. Herkes elinden geldiği kadar bu takıma yardımcı olmak zorunda, bu takım hepimizin takımı" dedi.

İmkanlar çerçevesinde yeşil-beyazlı ekibe destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Çakır, futbolculardan iyi sonuçlar beklediğini de sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı İbrahim Kaya, desteklerinden dolayı Başkan Çakır'a teşekkür ederken, "Kırşehirspor'a belediyenin dışında hiç kimse destek vermiyor. Belediye Başkanımız Sayın Halim Çakır'ın bize verdiği desteği şehrimizin ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri ve Valiliğimizin vermesini de arzu ediyoruz. Şuan bazı sıkıntılarımız olmak ile birlikte büyük problemleri aşmış bulunmaktayız. Belediye Başkanımız Halim Çakır'a bizlere her zaman verdiği maddi ve manevi destekten dolayı sporcularım ve yönetimim adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

(AD-SE-Y) 29.04.2008 12:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title