Haberler

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Kurulu Toplandı

Kırşehirli Dernekler Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu, Türk Metal-İş Sendikası'nda toplandı. 2007 Aralık ayında olağanüstü genel kurulda yönetimini devralan ve genel başkan seçilen Hilmi Gökçınar, gerçekleştirilen ilk olağan genel kurulda Asil Yönetim Kurulu listesinde yer almayı başardı.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Federasyonun Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Ali Çetin başkanlığındaki Divan Kurulu Teşekkülünün oluşturulmasıyla protokol konuşmalarına geçildi. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, federasyonun kurucusu ve Onursal Başkanı Mehmet Ali Alan'ın yanı sıra kurul toplantısında bulunan Kırıkkale, Yozgat, Çankırı ve Kahramanmaraşlılar Federasyonları Başkanları da konuşmalarında birlik beraberlik mesajı verdi. Başkanlar, İç Anadolu'nun tamamının sorunları olduğunu, devletin İç Anadolu'yu unuttuğunu savundular. Konuşmaların ardından, federasyonun faaliyet, denetim raporu, ile bilanço ve gelir gider hesabı okunarak, ibra edildi.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu 3. Olağan Gene sonunda, federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, Başkan Yardımcıları Ali Çetin, Prof. Dr. Halil İbrahim Ünal, Ramazan Tekinarslan, Mehmet Ünal, Bülent Çağlar ve Ali Şişman Yönetim Kurulu'na asil listeden girmeyi başardı. Asil listede yer alan 40 üyenin yanı sıra Denetim Kuruluna Taner Gökçınar, Mehmet Eken ve Aydın Şahin, Disiplin Kuruluna ise Dursun Ülger, Musa Akçe ve Bayram Ünlü seçildi.

Sonuçların ardından bir teşekkür konuşması yapan Hilmi Gökçınar, delegenin göstermiş olduğu güven ve teveccühe şükranlarını sunarak şunları dedi:

"Şu altı aylık dönem içinde izlemiş olduğumuz politikaların ne derece doğru olduğu bugünkü genel kurulda ortaya çıkmıştır. Bu federasyonda 34 dernek bize üyeydi, 8 derneğimiz daha katılma dilekçesini verdi, dolayısıyla 42'ye çıktık. Ankara'da 64 dernek olduğunu düşünürseniz ciddi bir oran şu anda federasyon bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Hedefimiz de buydu; birlik beraberlik sonra icraat. Umuyorum ki bundan sonraki iki yıllık süreçte de bu birlik ve beraberlik üzerinde Kırşehir ve Kırşehirliler için yönetimimle beraber çalışmaya devam edeceğiz."

Kırşehirli Dernekler Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu toplantısında çeşitli federasyon başkanlarının yanı sıra AKP Kırşehir Milletvekili Mikail Aslanoğlu, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır ve Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak da yer aldı.(ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title