Haberler

Kırşehir: Kırşehir, Sağlıkta Reform Yaşadı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'de bulunan sağlık kurumlarının çağa uygun hale geldiğini ve vatandaşa daha kaliteli hizmet verildiği söyledi.

Milletvekili Arslan, sağlık alanında yaptığı hizmetlerle ilgili verdiği bilgilerde, özellikle sağlık kurumlarının teknoloji ile donatıldığını ve sağlık ocaklarının modern sağlık merkezleri haline geldiğini belirterek, "Hükümetimizin sağlık noktasında son derece önemli ve tarihi hizmetleri oldu. Kırşehir'de bu hizmetlerden ve yatırımlardan nasibini aldı" dedi.

2007 yılında hizmete açılacak yeni sağlık ocakları olduğunu vurgulayan Arslan, "Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek binası projesi devam ediyor. Kaman, Akpınar, Mucur, Akçakent ve Dulkadirli de Sağlık Ocağı yapımları devam ediyor. Buralara yapılan sağlık ocakları ve ek binalar 2007 yılında tam anlamıyla faaliyete geçecek ve vatandaşlarımıza hizmet verilecek" dedi.

Sağlık Ocakları'nın onarımları noktasında da çalışma yaptıklarını ifade eden Milletvekili Arslan, "2002 yılından sonraki dönem içerisinde Sağlık Ocakları onarımları için 181 milyar lira ödenek alındı ve acilen onarıma ihtiyacı olan; Çiçekdağı İlçesi Boğazevci Sağlık Ocağı, Boztepe İlçesi Karacören Sağlık Evi, Çiçekdağı Köseli Sağlık Ocağı, Mucur İlçesi Medetsiz Sağlık Evi, Kaman ilçesi Aydınlar Sağlık Evi, Özbağ Sağlık Ocağı, Kaman İlçesi Savcılıbüyükoba Sağlık Ocağı, Kaman ilçesi Kargınyenice Sağlık Ocağı, Kırşehir Merkez 2 Nolu Sağlık Ocağı ve Akçağıl Sağlık Evi'ne aktarıldı. Hastanelerimizin ve diğer sağlık kuruluşlarımızın tıbbi cihaz eksikleri ve demirbaş malzemeleri alımları da gerçekleşti. Bu anlamda, farklı sağlık kuruluşlarına cihaz alımı için 320 milyar, Kırşehir Devlet Hastanesi'ne tıbbi malzeme ve demirbaş malzeme alımı için yaklaşık 700 milyar, Kırşehir Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne tıbbi cihaz ve demirbaş malzeme alımı için yaklaşık 280 milyar, Çiçekdağı Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 90 milyar, Kaman Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 280 milyar, Mucur Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 160 milyar, Akpınar Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 60 milyar lira ödenek çıkarıldı ve malzeme alımları gerçekleşti. Böylelikle Kırşehir merkez olmak üzere ilçelerde bulunan tüm sağlık kuruluşları modern ve son teknoloji cihazlarla donatılarak, vatandaşlarımıza daha çabuk ve sağlıklı hizmet verilmeye başlandı" dedi.

(AD-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title