Haberler

Kırşehir'de Hafızlık, Kur'an-I Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma İl Geneli Final Yarışması Yapıldı

Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı."

Kırşehir'de 'Hafızlık,

Kur'an-ı Kerim'i ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" yapıldı.

Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde yapılan yarışma İl Müftüsü Mustafa Balık'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Yarışmaya, İl Müftü Yardımcısı Şevket Karaca, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İsmail Koç, İl Vaizi ve Rehber Öğretici Erol Kılıç ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Koyuncu da jüri üyesi olarak katıldılar.

Kırşehir Merkez ve ilçelerinde görev yapan din görevlilerinin katıldığı yarışmada hafızlık dalında yarışmaya Kırşehir Mucur İlçesi Aydoğmuş Köyü İmam-Hatibi Resul Aslan birinci oldu. Hafızlık dalında birinci olan İmam-Hatip Resul Aslan Konya'da 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yapılacak olan bölge yarışmasına da katılacak.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında ise Mucur Rahmalar Köyü Camii İmam Hatibi Cihat Subaşı birinci oldu. Subaşı, Nevşehir'de 27 Mayıs'ta düzenlenecek olan Kur'anı Kerimi Güzel okuma bölge yarışmasına katılacak.

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında ise Mucur Merkez Hicret Camii İmam Hatibi Mahmut Saratlı, birinci oldu. Ezanı Güzel okuma bölge yarışması ise Niğde'de 31 Mayıs 2012 Perşembe günü yapılacak. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Karaca Mustafa Balık Müftü Mucur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title