Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale Hacılar Beldesi'nde Cumhuriyet Konseri

Cumhuriyet'in 83.yıldönümü Kutlamaları Çerçevesinde Kırıkkale'nin Hacılar Beldesi'nde Konser Düzenlendi.

Cumhuriyet'in 83.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kırıkkale'nin Hacılar Beldesi'nde konser düzenlendi.

Türk Halk Müziğinin güçlü sesleri Ankaralı Turgut ve Ceylan'ın sahne olduğu konser, kasaba meydanında akşam saatlerinde başlayıp gece yarısı sona erdi. Belediye Başkanı Memduh Bodur, kutlamaların küçük bir kasabada yapılmasını değerlendirerek, "Her şeyimizi Cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerine borçluyuz. Bugün Cumhuriyet olmasaydı ne biz nede belediyeler olurdu. Her fert kendi imkanları ölçüsünde Cumhuriyet coşkusunu yaşamalıdır" dedi.

Ankaralı Turgut izleyenlerin beğenisini kazanırken, bir ara sahneden inerek protokollle tek tek tokalaştı. Konsere katılan Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve eşi Nurşen Demirer'in yanına gelen Turgut, onların da şarkının sözlerine katılmasını istedi.

Söylediği türkülerle herkesi ayaklandıran Sanatçı Ceylan'a, Başkan Bodur Atatürk posteri hediye etti. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar havai fişek gösterileriyle devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kırıkkale'de Valilik tarafından Tüpraş Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen baloyla devam etti. İl protokolü 10. Yıl Marşı eşliğinde geceyi kutladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title