Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale'de Yerel Yönetimler

Kırıkkale'nin merkeze bağlı Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Memduh Bodur, belediyenin SSK ve Vergi Dairesi dışında kamu kurumlarına borcu bulunmadığını bildirdi.

Kırıkkale'nin merkeze bağlı Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Memduh Bodur, belediyenin SSK ve Vergi Dairesi dışında kamu kurumlarına borcu bulunmadığını bildirdi.

Belediye Başkanı Bodur yaptığı açıklamada, belediye gelirlerinin tek bir kurşunu bile ziyan etmemeye özen gösterdiklerini kaydederek, "Kasaba halkımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla ve belediye çalışanlarımızla her zaman bir bütünlük içerisinde Hacılar'ı 21. yüzyılın çağdaş kasabası yapmak için bütün gayretlerimizle çalışmalarımıza devam etmekteyiz" diye konuştu.

Bütün bunları yaparken, imkanlar dahilinde her zaman çalışanların da yanında olduklarını dile getiren Bodur, kadrolu işçilere 2005-2006 yılı ikramiyeleri olarak 130 bin YTL, emekli olmuş personele 100 bin YTL nakit ve 100 bin YTL'lik çek ödemesi, işçi, emekli ve memura tasarrufu Teşvik Ödemeleri adı altında 225 bin YTL'lik ödemeyi de belediye bütçesinden yaptıklarını kaydetti. Bodur, "Bütün çalışanlarımıza emeklerinin karşılığı olan paralar ödenmiş, Türkiye'de nadir olan borçsuz belediyecilik anlayışı benimsenmiştir. Yine bu anlamda belediyemiz kamu kurumlarından; Özel İdare Müdürlüğü'ne 245 bin YTL, Çocuk Esirgeme Kurumu'na 6 bin YTL, Sosyal Yardım Fonu'na 36 bin YTL, Spor İl Müdürlüğü'ne 6 bin YTL, Tıp Fakültesi ilaçları için Tıp Fakültesi'ne de 10 bin YTL'lik ödeme gerçekleştirmiştir" diye konuştu.

Borç ödemelerini yapılandırdıklarını ve belediyenin SSK ve Vergi Dairesi dışında kamu kurumlarına 14 Haziran 2006 tarihi itibariyle borcu bulunmadığını belirten Başkan Bodur, Hacılar'ı tüm Türkiye'de örnek gösterilecek modern bir kasaba haline getirebilmek için gayretlerimiz devam edecektir" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title