Haberler

    Kır Düğünü Nerede Yapılır?

    Güncelleme:

    Gittikçe popüler hale gelen kır düğünleri, doğanın ve sevdiklerinin huzurunda evlenmeyi düşünenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

    Leonardo

    1800'lü yıllardan kalma bir Polonya evine kurulu olan Leonardo, İstanbul Anadolu yakasının en şirin semtlerinden biri olan Polonezköy'de. Doğayla başbaşa bir düğün düşündüğünüzde aklınıza ilk olarak gelmesi gereken mekAnlardan, diyebiliriz. Heyecanla beklediğiniz o büyük gün geldiğinde Leonardo, ortamı bir şölen havasına çeviriyor ve unutulmayacak bir kır düğünü için hazırlıkları hassasiyetle yerine getiriyor. Nikah masası ve sandalyeler fiyonk ve çiçeklerle süsleniyor, bahçe girişine çiçekli taklar yerleştiriliyor, bahçe meşale ve fenerlerle aydınlatılıyor.

    Adres: Köyiçi Sok. No: 32 Polonezköy - Beykoz

    Tel: 216 432 30 82

    Jardin de France

    Jardin de France, özel gününüz için arka fonda yeşil ve maviyi birleştiren enfes bir Boğaz manzarası sunuyor sizlere. Sizi ıhlamur kokuları eşliğinde karşılayan tarihi mekAn, peri masallarını andıran bir düğün vadediyor. Tarabya'daki Jardin de France, adından da anlaşılabileceği gibi bir Fransız Bahçesi adeta. Dolayısıyla dekorasyon ve çevrede Fransız etkisini hemen hissediliyorsunuz.

    Adres: Ahi çelebi Cad. No: 50 Tarabya - İstanbul

    Tel: 212 321 31 11

    Mihrabat Korusu

    Düşlediğiniz bir düğünü gerçek kılabilecek yerlerden biri de Mihrabat Korusu. özellikle kusursuz bir organizasyon arayanlar için ideal. Yeni evlenecek çiftlere de Altın, İnci, Zümrüt, Elmas ve Kına adını verdikleri bol seçenekli paketler hazırlamayı da ihmal etmemişler. Hizmet yelpazesinin geniş tutulması ve bol alternatifli olması; burayı tercih sebebi yapıyor doğrusu. Mihrabat, aynı zamanda Kanlıca'nın en güzel Boğaz manzarasına sahip yerlerinden de biri.

    Adres: Mihrabat Cad. No: 50 Kanlıca İstanbul

    Tel: 216 425 86 16

    Urza

    Mekan dekorasyonundan konukların oturma düzenine, menülerin hazırlanmasından yemek ve kokteyl servisine kadar her şeyin sorunsuz bir biçimde gerçekleşmesini sağlayan ender kır düğünü mekAnlarından biri olan Urza, genç ve güleryüzlü bir ekipten oluşuyor. Açık alanda bin kişilik oturma düzeni sunabilen Urza, hava şartlarının elverişsiz olması halinde üç yüz elli kişi kapasiteli çadırıyla da hizmet verebiliyor. Açıkçası, kır düğünlerinin gözde mekanlarından biri...

    Adres: Poligon Mah. Poligon Caddesi No: 1 İstinye Sarıyer / İstanbul

    Tel: 212 229 37 15-16

    Event Garden

    Bu masalsı mekanda kusursuz bir düğün yapabilirsiniz. Yemyeşil bahçeleri, nefis orman manzarası ve zengin menüsüyle kır düğünlerinin aranan adreslerinden biri olan Event Garden, detaycı ve yaratıcı önerileriyle en önemli gecenizde sadece eğlenmeye ve evlenmeye odaklanabilmenizi sağlıyor. Oldukça geniş bir alana yayılmış olan Event Garden, konuklarınızın memnun ayrılamalarını sağlamada oldukça iddialı...

    Adres: Sarıyer Bahçeköy Cad. No: 87 Sarıyer İstanbul

    Tel: 212 271 13 22

    Le Parc de Mariage

    üç asırlık tarihi duvarlarla çevrili, nostaljik bir mekAn ve yemyeşil botanik bahçe içindeki Le Parc de Mariage, İstanbul'un merkezinde, kentin gürültüsünden uzak bir kır düğünü ayrıcalığı sunuyor. Düğününüzün kusursuz olması için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Le Parc de Mariage, mutluluğa ilk adımınızı atarken, size hayallerinizi süsleyen büyülü bir ortam sunuyor adeta. Farklı düğün paketi seçenekleriniz de var.

    Adres: Kazlıçeşme Balıklı Yolu No: 4 Yedikule

    Tel: 212 664 20 00

    Cemile Sultan Korusu

    İTO'nun kurumakta olan yüzlerce ağacı kurtarıp 2.000 adet yeni ağaç dikmesi ve çevre düzenini yeniden sağlamasıyla bambaşka bir alana dönüşen Cemile Sultan Korusu, kır düğünleri için bir başka vazgeçilmez yer. Abdülmecid'in 19'u erkek ve 18'i kız toplam 37 çocuğundan birisi olan Cemile Sultan'ın 1843-1910 tarihleri arasında yaşadığı bu tarihi mekan, mutlu günlerinizin başlangıcına şaitlik edebilir.

    Adres: Kandilli Mah.ömürtepe Yokuşu Sok. No: 6 üsküdar

    Tel: 216 308 49 43

    Secret Garden

    Secret Garden, hem sizin hem de davetlileriniz için unutulmayacak bir kır düğünü sunuyor. Adından da anlaşılacağı gibi burası gizli bir bahçe... Stresten, gürültüden, hava kirliliğinden, trafikten, kötü görüntülerden, kısacası şehrin içinde ama bizi yoran her şeyden uzakta. Kapısından girdiğinizde sizi yemyeşil ağaçlarla çevrili bir cennet karşılıyor.

    Adres: Kalender üstü Atadan Sk. No: 12 Yeniköy İstanbul

    Tel: 212 299 00 77

    Kemer Golf & Country Club

    Servis kalitesi ve yetenkli ustaların hünerli ellerinden çıkan lezzetli menüleriyle unutulmazlar listesine girmeyi başaran bir başka kır düğünü mekanı da Kemer Golf & Country Club. Şehir merkezinden yani stresten uzakta bir yerde evlenmek isteyeceklerin kurtarıcısı. Belgrad Ormanı'nın hemen yanıbaşında kurulu mekanda kendinizi 'gerçek bir kır düğününe' şimdiden hazırlayın.

    Adres: KG&CC Tesisleri AtlıSpor Cad Hayat Binası No 7 Göktürk

    Tel: 212 239 70 10

    Green House Garden Park

    Şehirden hem uzak hem de yakın sayılabilecek bir mesafede bulunan Green House Garden Park, 600 kişilik yemek ve 1.000 kişilik kokteyl düzeninde kullanılabilir bir alana sahip. Yemyeşil ve huzurlu bir kır düğünü için tercih edebilirsiniz. Polonezköy'de bulunan mekAn, doğal ortamı ve harikulade bir görünüme sahip meşe ormanı ile hayallerinizdeki yer olmaya en büyük adaylardan.

    Adres: Polonez Yolu Cumhuriyet Köyü Beykoz İstanbul

    Tel: 216 434 55 33

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Polonezköy İstanbul Sarıyer Beykoz Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title