Haberler

Kesob Başkanı Öztürk Açıklaması

(KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, "Kırşehir için yapılacak hizmetlerin sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

(KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, "Kırşehir için yapılacak hizmetlerin sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Öztürk, yaptığı açıklamada, AK Parti eski Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Metin Çobanoğlu'na teşekkür etti.

Arslan ve Çobanoğlu'nun uzun yıllar hizmet ederek, Kırşehir'e önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirten Öztürk, birçok yatırımın Kırşehir'e kazandırılması noktasında önemli katkıları olan Mikail Arslan'ın ve gerek Belediye Başkanlığı döneminde, gerekse milletvekilliği döneminde yoğun mesai harcayan Metin Çobanoğlu'nun Kırşehir'e kazandırdıklarını unutmayacaklarını bildirdi.

12 Haziran'da yapılan Milletvekilliği seçimlerinin ülke genelinde yüzde 86, 7 oranında katılımla büyük bir hassasiyet ve olgunluk içerisinde tamamlandığını kaydeden Öztürk, "Kırşehir halkının teveccühleri sonucunda bizleri yüce Meclis çatısı altında temsil edecek olan ve mazbatalarını alan Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan'ı Kırşehir Ahi Esnafımız adına tebrik ediyorum. Kırşehir'de kangren haline gelen işsizliğin azaltılması ve göçün tersine çevrilmesi için mutlaka yeni yatırımlara ihtiyaç duyuluyor. Kırşehir için yapılacak hizmetlerin sonuna kadar arkasındayız" dedi.

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title