Haberler

Keşke Olmasaydı Diye Bir TV Programı Var

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Emine Erdoğan'ın hasta ziyareti için GATA'ya alınmamasıyla ilgili olarak ''Keşke böyle bir olay olmasaydı'' diyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a yanıt verdi. Arınç, ''Keşke olmasaydı mı? Böyle bir program var televizyonlarda'' dedi.

GAZETE HABERLERİNİ ÇOK OKUMADIM

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı için parti genel merkezine gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbuğ'un açıklamalarına cevap verdi. Arınç, gazetecilerin "GATA ile ilgili Genelkurmay Başkanı'nın açıklamaların nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, "Gazete haberlerini çok okumadım doğrusu" dedi.

KEŞKE OLMASAYDI DİYE BİR TV PROGRAMI VAR

Arınç, gazetecilerin, "Genelkurmay Başkanı 'keşke olmasaydı' demiş?" ifadesi üzerine, "Keşke olmasaydı mı? Böyle bir program var televizyonlarda. Hangisi o" yanıtını verdi. Arınç, bir televizyon muhabirinin "Bizim kanalda" demesi üzerine "Doğrusu ben çok bilmiyorum, bana izin verin çıkarken bildiklerim olursa söyleyeyim" dedi.

Bülent Arınç, "Nur Serter ve Necla Arat'ın size yönelik tepkileri var?" denilmesi üzerine de "Hanımefendilere şunu söyleyeyim; Sayın Baykal Cübbeli Ahmet Hoca'yı aradı ve 'geçmiş olsun' dedi" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title