Haberler

Keşan Oto Galericiler Sitesi Açıldı

Güncelleme:

Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan ve 1 Ocak 2011 itibariyle faaliyete geçen Keşan Oto Galericiler Sitesi'nin açılışı 23 Nisan 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Saat 14.00'te başlayan tören öncesi Emekli İmam Salim Akın tarafından dualar okundu.

Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu,Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, CHP Keşan İlçe Başkanı Salim Yatıkçı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ,CHP Edirne 3.sıra Milletvekili adayı A.Baki Topal, mahalle muhtarları, Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar oto galericileri ve vatandaşlar katıldılar.

Özcan, açılış öncesi yaptığı konuşmada 6 yıldan bu yana Galericiler Sitesi'ni gerçekleştirebilemk için çalışmalar yaptıklarını belirterek "Oto Galricilerimiz ile bir araya gelerek bu projeyi kendileri ile uzun süre görüştük.Ardından bu alanı maliyeden belediyemize 49 yıllığına kazandırabilmek için çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra yine galericilik yapan esnafımızla bir araya gelerek kendilerinin istediği tip projeyi uygulayacağımızı belirttik ve onların talepleri doğrultusunda projemizi hazırlattık ve ihaleden sonra yapıma başladık. Projemiz 2010 ylı sonu itibariyle tamamlandı. Bu projeyi yaparken amacımız aynı zamanda şehiriçi trafiğini de rahatlatabilmekti. 2011 yılı Ocak ayı itibariyle esnafımıza buraya taşınmasını istedik. Yaklaşık 2 aydan bu yana da esnafımız burada faaliyetini sürdürüyor. Buranın açılışının da böyle anlamlı bir günde yapılmasını istedik. Ben Oto Galericiler Sitemizin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu sitenin yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımı ve özellikle de müteahhitimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisine zaman zaman sıkıntılar da yaşatsak bizlere bu güzel alanı kazandırdı.

Daha sonra Galericiler Sitesi'nin açışlı Narinoğlu, Özcan ve diğer konuklar ile birlikte açıldı.Konuklar daha sonra galerici esnafını gezerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title