Haberler

Keşan 13. Uluslar Arası Satranç Turnuvası Başladı

Keşan Belediyesi'nin XIII. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 2 Ağustos günü başladı.


Keşan Belediye Başkanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ile Edirne Gençlik Hizmetleri
ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek etkinlik, Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 7 Ağustos'a kadar devam edecek.

2 Ağustos 2015 Pazar günü gerçekleşen ve sunuculuğu Keşan Belediye Personeli Ayşen Gamze Ökan'ın yaptığı turnuva açılışına katılan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi olarak satranç sporuna gerekli önemi verdiklerini belirterek "Keşan Belediyesi olarak milli bayramlarımızda kendi içimizde yerel satranç turnuvaları da düzenliyoruz. Ama bu yıl 13. Sünü gerçekleştirdiğimiz Uluslar arası Satranç Turnuvası bizim gururumuz oldu. Bu turnuvaya ülke içinden ve ülke dışından katılan tüm sporcularımıza hoş geldiniz diyor. Başarılar diliyorum. Ayrıca Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı ve tüm yetkililerine de bu turnuva nedeniyle teşekkür ediyorum. Ayrıca bu turnuvayı gerçekleştirmemizde bizlere maddi katkıda bulunan ve sponsor olan tüm firmalarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Turnuva Özcan'ın başlama hamlesi ile start aldı.

Turnuvanın açılış törenine Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da katıldı
Turnuvaya 138 kayıt yapılmasına rağmen Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Sırbistan ve Litvanya'dan olmak üzere 6 ülkeden 83 satranççı kesin kayıt yaptırdı.
Keşan Belediye Başkanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve Edirne Gençlik Hizmetleri
ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen turnuvaya; Tarhan Yapı, Saros Beton, Özel Keşan Hastanesi, Hacıköylü Yazıcılar Mobilya, Volkan Ticaret, Zümbüller Kereste Yapı Malzemeleri, Erikli Hotel, İşçimen Hotel, Lobby Caffe, Arıkan Turizm, Şapçı Prestige Hotel, İstekler Group Alışveriş Merkezleri A.Ş. ve Saros Hotel de verdikleri katkılarla sponsor oldular.
Turnuva Direktörlüğünü Rafet Gülmez'in yaptığı turnuvanın başhakemliğini Fatma Yılmaz ve hakemliklerini de İlker Sarıtekin, Derya Özkan, Mehmet Vardar, Rıdvan Bilgin yapıyorlar.
Toplam 21.050 TL para ödülü verilecek turnuvada; genel sıralamada ilk 13'e girenlere, en iyi 6 Türk sporcuya, en iyi 3 Türk kadın sporcuya, en iyi 16 yaş ve altı 8 Türk sporcuya, en iyi 12 yaş ve altı 8 Türk sporcuya para ödülü verilecek. Turnuvada ayrıca emektar sporcuya anı plaketi en küçük sporcuya da anı madalyası verilecek. Turnuvada ayrıca en iyi 9 yaş ve altı 10 Türk sporcuya da satranç takımı hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Türkiye Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title