Haberler

Kepez'de "Tasvir-İ Aşk" Konulu Resim Sergisi

Kepez Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) açılan Tasvir-i Aşk konulu resim sergisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü."Tasvir-i Aşk" adlı resim sergisinin açılışını yaptı.

Kepez Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) açılan Tasvir-i Aşk konulu resim sergisi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, EBKM'de Ahmet Hayri Köroğlu'nun

"Tasvir-i Aşk" adlı resim sergisinin açılışını yaptı. Eski Susurluk Belediye Başkanı Ahmet Hayrullah Köroğlu'nun yaptığı ve Mevlana'nın konu edildiği 35 eserin yer aldığı serginin, 15 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Serginin açılışında konuşan Başkan Hakan Tütüncü, Kepez'de kültürel ve sanatsal etkinlikleri her geçen gün daha da ileri taşıdıklarını söyledi. Ahmet Hayrullah Köroğlu'na ait eserlere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tütüncü, tüm sanat severleri sergiye davet etti.

Ahmet Hayrullah Köroğlu ise Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ününü çok uzaklardan duyduklarını ve bugün kendisiyle tanışmış olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Köroğlu açılışın ardından, Tütüncü'ye yağlı boya portresini hediye etti.

Serginin açılışına Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AK Parti Kepez Meclis Üyesi Rüştü Peker, MHP Kepez Meclis Üyesi Adem Çelik ve CHP Kepez Meclis Üyesi Neslihan Gülel ve Ekrem Ersoy da katıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Erdem Bayazıt Susurluk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title