Haberler

'Kendimi Çok Geliştirdim'

Avşar, Bu İtirafıyla Düşmanlarına Malzeme Verdi.

AVŞAR, BU İTİRAFIYLA DÜŞMANLARINA MALZEME VERDİ.

tv8'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına konuk olan Hülya Avşar, yeni programının kendisini çok geliştirdiğini söyledi.

10 yıldır televizyonda talk-show yaptığını ve sürekli kendisini tekrarlayan formatlardan sıkıldığını söyleyen Hülya Avşar, 'Bizde üreten sanatçı çok az. O programlara siyasetten insanları da alamıyorsunuz. Çünkü tercih etmiyorlar. Sanatçıların da çok üreten tarafı kalmadığından bir gün orda bir gün burda, bir gün bende durumu yaşanıyor...

Bu beni çok sıkmaya başladı ve kendimi tekrarladığımı düşündüm. Bütün bilgilerimi ortaya koyarak ki, hiç bir bilgim yokmuş benim. Bu programdan sonra anladım ki, sıfır bilgiymiş, her konuyla ilgili. Çok çok değişti her şey. Düşüncelerim, hayata bakışım... Farklı konuklar beni çok farklılaştırdı. Dolayısıyla da iyi ki bu programı yapmışım diyorum. Her şeyi ortaya kurarak bu programı ortaya çıkardık' diye konuştu.

(Televizyongazetesi)

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title