Haberler

Kenan'ın Striptiz Kaçamağı için Ne Dedi?

Güncelleme:

Beren Saat, evlilik hazırlıkları yaptığı Kenan Doğulu'nun Hollanda 2. güzeli ile çekilen fotoğraflarına ne dedi?

Les Ottomans'da önceki akşam gerçekleştirilen bir defileyi izlemeye gelen ünlülerden Beren Saat'e herkesin merak ettiği o soru soruldu.

Oyuncu Beren Saat, organizasyona rol arkadaşı Esra Dermancıoğlu'yla katıldı. Bir süredir Kenan Doğulu ile birlikte olan Saat; Doğulu'nun yeni albümündeki 'Bal Gibi' adlı şarkıyı çok beğendiğini söyledi.

Güzel oyuncu, sevgilisinin geçen yıl Hollanda'da bir striptizci ile çekilmiş, basına da yansıyan fotoğraflarıyla ilgili ise "O fotoğraflara sadece güldüm, ben de olumsuz bir etki yaratmadı" dedi.

Bu arada geceye aralarında Beren Saat, Nebahat Çehre, Burcu Kara, Fırat Çelik ve Esin Moralıoğlu'nun yer aldığı ünlüler de katıldı.

KARARIMI AÇIKLAYACAĞIM

Buğra Gülsoy'la boşanma arifesinde olan Burcu Kara ise gazetecilerin sorularına cevap vermeyerek evliliğiyle ilgili konuşmak istemedi.

Kara "Burası konuşmak için müsait değil" diyerek yakında basın mensuplarını toplayacağını ve evliliğiyle ilgili verdiği kararı açıklayacağını belirtti.

Fırat Çelik ise Meltem Cumbul'la birlikte olduğu yönündeki haberlere "Böyle bir ilişki kesinlikle yok" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Burcu Kara Hollanda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title