Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nin Bugünkü Konuğu Banu Alkan, Yine Birbirinden Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu..

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NİN BUGÜNKÜ KONUĞU BANU ALKAN, YİNE BİRBİRİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU..

3 yıl aradan sonra 'Fıkır Fıkır' albümüyle müzik piyasasına dönen ünlü şarkıcı Müge Zeren, dört yıl önce evlendiği Kübalı eşi Reynier Magre ile olan ilişkisini anlattı. Kübalı eşinin Türkiye'de yaşamaya karar verdiğini ve Müslüman olduğunu açıklayan Müge Zeren, eşinin de müzisyen olduğunu ve 3 yıl önce çıkarttığı albümündeki 'İlk Bakışta' adlı şarkının klibinde beraber oynadıklarını söyledi. Zeren, evliliklerinin çok iyi gittiğini de sözlerine ekledi..

Bugüne kadar her şeye katlandığını söyleyen Banu Alkan, artık durumun değişeceğini söyledi. Kendisi için söylenen şeylere hep kahkaha attığını ya da cevap vermediğini söyleyen Afrodit, 'Bebek bir kalbim var. Hiç kimseyi kıramıyorum ama artık durum değişecek. Gerekli yerlerde konuşup , benim hakkımda konuşan kimse ağzının payını alacak!' dedi..

Eski Türk filmlerinde Banu Alkan'la birlikte rol alan ünlü oyuncu Faruk Peker, Banu Alkan hakkında '80'lerde oynadığımız filmlerde çevremizden hep Banu Alkan'ın seksiliği ve güzelliği hakkında yorumlar aldık. Ben altı seneliğine Amerika'ya gitmiştim ama döndüğümde Banu Alkan yine aynıydı. Kendine hiçbir şey katmamış. Seksiliğinin yanına biraz da oyunculuk katsaydı keşke. Bu benim nacizane görüşümdür.' deyince Banu Alkan'ın cevabı sert oldu: 'Faruk Peker'i ben keşfettim. Benimle oynamasını ben sağladım. Ama insanlara yumuşak olunca herhalde herkes 'saf mı bu kadın?' deyip yerli yersiz konuşuyor. Onu keşfeden benim ama dediklerine bakınız!' Faruk Peker, Amerika'dan döndükten sonra Banu Alkan'la hiçbir projede yer almama kararı aldığını söyleyince Afrodit, 'İnşallah ömür boyu bir filmde oynamayız!' dedi..

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan' la mahkemelik olan Banu Alkan, Seda Sayan'ın 'Davayı ben kazandım!' diyerek ortaya çıktığını fakat mahkemeyi aslında kazanmadığını söyledi. Programında herkese 'dangalak' dediğini fakat asıl 'dangalaklığı' kendisinin yaptığını söyleyen Afrodit, 'Seda Sayan yaşadıklarından dolayı insanlardan intikam almaya çalışıyor sanırım. Murat Taşdemir'le de bizi ayırmaya çalıştı. Bunu yapınca eline ne geçecek, ben de bilmiyorum!' dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title