Haberler

Kenan Doğulu Hayranları Turkcell Kuruçeşme Arena'ya Sığmadı

Kenan Doğulu, benzersiz sahne show'u ve dillere dolanan şarkıları ile Turkcell Kuruçeşme Arena'daki 12 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı

Biletleri 2 gün öncesinden tükenen Kenan Doğulu konserine gelenler müzik ve eğlenceye doydular. Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hıncahınç dolduran müzikseverler aralıksız 37 şarkı söyleyen Kenan Doğulu'nun sahne performansını çılgınca alkışladılar.

Kendisine doyamayan hayranlarının yoğun isteğini karşılıksız bırakmayan Doğulu, "Tükendim", "Şans Meleğim" ve "Bugünüm Sensiz Geçti" şarkıları ile 3 kez bis yaptı Kenan Doğulu Roma'yı da yaktı Arena'yı da!Türk popunun tartışmasız en iyi seslerinden olan Kenan Doğulu, "Yaparım Bilirsin", "Ben Güzelden Anlarım", "Aşk Oyunu", "Tutamıyorum Zamanı", "Çakkıdı" gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra yeni single'ı "Şans Meleğim" ve Ozan Doğulu'nun son albümünde yer alan yeni şarkısı ''Kalp Kalbe Karşı''yı sevenleriyle birlikte söyledi. Doğulu'nun sahne kostümlerini tasarımcılar Tuba Benian ve Vanessa- Raise Sason özel olarak tasarladılar.

Kenan Doğulu'yu izlemeye gelenler arasında Seda Sayan, Arda Turan-Sinem Kobal, Şebnem Dönmez, Hıncal Uluç ve Esin Maraşlıoğlu gibi isimler de vardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title