Haberler

Kayserili Ethem Bursada Altı Aydır Kayıp

Faruk ÇUHADAROĞLUKayseri (DHA)KayseriLİ Asker ailesi, Bursa'da 6 ay önce kaybolan ve henüz bulunamayan oğulları 25 yaşındaki İngilizce ögretmeni oğulları Ethem Asker'in bulunması için Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık'dan yardım istedi.25 yaşındaki Ethem Asker, Bursa Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Faruk ÇUHADAROĞLUKayseri (DHA)KayseriLİ Asker ailesi, Bursa'da 6 ay önce kaybolan ve henüz bulunamayan oğulları 25 yaşındaki İngilizce ögretmeni oğulları Ethem Asker'in bulunması için Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık'dan yardım istedi.

25 yaşındaki Ethem Asker, Bursa Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Kayseri'de bir dil kursunda öğretmenlik yaptı. Askere gitti ve geri dönüşünde İstanbul'da bir ilaç firmasının yurtdışı ilişkilerinden sorumlu olarak çalışmaya başladı. Ethem'ın kız kardeşi Meltem Asker, bu süreçte kardeşinin herhangi bir sorun yaşamadığı ve sürekli görüştüklerini ifade etti. İşinin iyi olduğunu anlatan Meltem, kardeşinin kayıplarna karışmasının 2 Temmuz 'da başladığını belirtti. Ani bir kararla Ethem, Bursa'da yaşayan kız arkadaşının yanına gitti. Burada kız arkadaşı ile tartışan inğilizce ögretmeni genç,karyşılıklı tartışma üzerine karakolluk oldu. Ancak, karakolda ifadeleri alındı ve şikayetler geri çekildiği için ayrıldılar. Meltem Asker, karakol çıkışında ağabeysinin Bursa'ya beraber geldikleri arkadaşını arayarak, İstanrbul'a geri döneceklerini söylediğini dile getirdi. Bu telefon görüşmesinden sonra bir daha da ağabeyine ulaşamayan Melten Asker, Ethem'in kayıp olduğunu, karakola yansıyan olaydan iki gün sonra arkadaşının kendilerine telefon açmasıyla öğrendiklerini belirtti. İstanbul'daki evine dönmeyen ağabeysinin bulunması içinde hem polise hem de cumhuriyet savcılığına dilekçe verdiklerini anlattı. Meltem Asker, kayıp haberinin ardından Bursa'ya gittiklerini belirterek, 'Kardeşimin nerede olabileceği konusundan karakoldan itibaren güvenlik kamera görüntülerini takip ettik. Karakoldan ayrılış görüntüsü var. Ancak karakol sonrasında mobese kamerası olmadığı için takip edemedik. İstanbul'a gidiş için kullanabileceği yolları taradık. Güvenlik kameralarına baktık ama hiçbir görüntüsünü bulamadık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz' diye konuştu.

Oğlunun fotoğrafına bakarak gözyaşı döken anne Zahide Asker ise, oğlunun iki günde bir kendisini arayarak hatır sorduğunu anlatarak, 'Eğer oğlum müsait olsa bizi yine arardı. Kesin başına bir iş geldi veya bir yerde tutuluyor. Çünkü o bizimle konuşmadan duramazdı. Bize bağlığı ve sevgisi çoktu' dedi. Baba Albuz Asker'de, oğlu Ethem'in ölü ya da diri bulunması için yetkililerden yardım istiyor. Baba, oğlunun aile bağlarının güçlü olduğunu ama başına bir iş geldiğinden dolayı kendilerine ulaşamadığını düşündüklerini belirterek, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlıktan bu konuda yardım istediklerini sözlerine ekledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title