Haberler

Kayseri'de Temeli Atılan Kadir Has Stadı'nın Yüzde 30'luk Bölümü Tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yaptırılan 32 Bin 500 Kişilik Kadir Has Stadı'nın Kaba İnşaatınının Sohbahar da Tamamlanacağı, Tamamının İse Yılsonunda Biteceği İfade Edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 32 bin 500 kişilik Kadir Has Stadı'nın kaba inşaatınının sohbahar da tamamlanacağı, tamamının ise yılsonunda biteceği ifade edildi.

Kadir Has Stadı'nın yapım çalışmalarını hayırsever işadamının oğlu Nuri Has ile birlikte gezen Kayserispor ve Erciyesspor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, "İddia ediyorum ki Türkiye'nin en modern stadı Kayseri'de yapılacak. Arena tarzı stad, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetişirse harika olacak" dedi.

Kayseri'nin Osman Kavuncu ve Ayhan Ada Bulvarlarının kesiştiği alanda, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nden Büyükşehir Belediyesine geçen arsa üzerine inşa edilen stadın, yüzde 30'luk bölümü tamamlandı.

Stadın inşaat alanında açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Kaba inşaatınının Ağustos ayı sonlarında tamamlanması beklenen 16 bloktan oluşan 32 bin 500 seyirci kapasiteli stadımız, hayırsever Kadir Has'ın adını taşıyacak. Değerli büyüğümüzün maddi katkılarıyla oldukça hızlı şekilde yapılan stad, AB standartlarında Türkiye'nin en modern ve en kapsamlı stadı olarak Türk sporuna hizmet edecek" dedi. Stadın şeref tribünü ve diğer tribünlerini inceleyen Özhaseki, "Yapımcı firma biraz daha gayret ederse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda stadımızın açılışını yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title