Haberler

Kaygan Yol Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Antalya- Korkuteli yolu üzerinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak takla attı.

Antalya- Korkuteli yolu üzerinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak takla attı. Kazada sürücü Battal Dımdızlak hayatını kaybetti, biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 18.30 sıralarında Antalya- Korkuteli Karayolu'nun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Antalya istikametine giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu Battal Dımdızlak yönetimindeki 07 KB 858 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontroldan çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu araç, karayolunu bölen beton refüje çarptı. Kazada takla atarak yolun ortasında duran otomobilin sürücüsü Battal Dımdızlak can verirken, Erdoğan Sarı, 70 yaşındaki Mehri Sarı, 12 yaşındaki Merve Sarı ve 16 yaşındaki Özge Dımdızlak yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin yardımına koştuğu yaralılar otomobilden çıkarılarak, yol kenarına oturtuldu.

ÖNCE KIZLARIMI KURTARIN

Olay yerine sevk edilen ambulansları bekleyen yaralıları, karayolunu kullanan sürücüler teselli etmeye çalıştı. Yaralılardan Mehri Sarı, Merve Sarı'ya sarılarak, "Önce çocuklarımı kurtarın. Bende bir şey yok. Ambulanslar önce çocuklarımı alsın" diye feryat etti. Olay yerine gelen 4 ambulans ile çevre hastanelere sevk edilen yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

DİĞER KAZALARDA 17 YARALI

Akşam saatlerinde Antalya çevresinde yaşanan yoğun yağış nedeniyle irili ufaklı çok sayıda kaza da meydana geldi. Antalya- Burdur Karayolu Dağbeli Mevkii'nde meydana gelen kazada devrilen minibüste bulunan 12 kişinin yaralı olarak Burdur'daki hastanelere sevk edildi.

Yine Antalya-Burdur Karayolu'nun Bademağacı Mevkii'nde meydana gelen bir başka kazada ise bir minibüsün içinde bulunan 5 kişi, yaralı olarak çevre hastanelere sevk edildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Sarı Korkuteli Antalya Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title