Haberler

Kavşaklara Çizgi Film Karakterleri

Toroslar Belediyesi, çocukların ilgisini çekmek için kavşakları çizgi film karakterleriyle süslüyor.

Toroslar Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında, çocukların ilgisini çekmek için kavşaklar çizgi film karakterleriyle süsleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Toroslar İlçesi 207. cadde ile Gazi Osman Paşa bulvarının kesiştiği kavşağa 4,5 metre yüksekliğinde vazo ve 6 tane uğur böceği figürü yerleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Tuna, bulvar ve kavşaklardaki yeni düzenlemelerin halkın büyük beğenisini topladığını belirterek, yapılan dekoratif uygulamaların tamamının Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından hayata geçirildiğini söyledi.

Kentin modern bir görünüme kavuşmasında en büyük etkenlerden birinin de bulvarlar olduğunu anlatan Tuna, şöyle devam etti:

"Yeşilin önemi konusunda çocukların ilgisini çekmek için kavşaklara çizgi film karakterleri yerleştirdik. Burası tamamlandıktan sonra çevreye ayrı bir görsellik katacak. Bir de biz Toroslar Belediyesi olarak, cadde ve bulvarlarımıza çok önem veriyoruz. Orta refüjlerin aydınlatmasıyla ilgili 4-5 yıldan beri TEDAŞ ile görüşüyoruz. TEDAŞ ile görüşmeler neticesinde bazı bulvarlarımız ve caddelerimiz yatırım programına alındı. Rıfat Uslu Caddesi, 207. cadde, Gazi Osman Paşa Bulvarı, Mimar Sinan Bulvarı ve Akbelen Bulvarı'ndaki aydınlatma çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Amacımız halkımızın daha huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamalarıdır. Bu çalışmalarımız da bittikten sonra Toroslar'ın farkı fark edilecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Muhabir: Mesut İnce

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tuna Toroslar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title