Haberler

Kassam Tugayları: Gazze'de 10 İsrail Askerini Öldürdük

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Şucaiyye mahallesinde pusuya düşürdükleri İsrail askerleriyle çıkan çatışma sonucunda 10 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzettin El Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, Gazze'nin kuzeyinde pusuya düşürülen 10 İsrail askerinin öldürüldüğü bildirildi. İsrail ordusu ise yaptığı açıklamada ölü sayısını 7 olarak açıkladı.

TEK SEFERDE EN FAZLA KAYBI YAŞADI

İsrail'in saldırılarını en yoğun şekilde sürdürdüğü Gazze'nin Şucaiye Mahallesi'nde İsrail askerlerine baskın yapan İzzettin El Kassam Tugayları'nın pusuya düşürdüğü 10 İsrail askerini öldürdü. İsrail böylelikle geçen haftadan bu yana başlattığı Gazze'ye kara operasyonunda tek seferde en fazla kaybı vermiş oldu.

İSRAİL ORDUSUN "7 ÖLÜ" DEDİ

İsrail'in 'Koruyucu Hat' adıyla başlattığı Gazze'ye saldırılarının 14. gününde Hamas'ın askeri kanadıyla girilen çatışmada 7 askerinin hayatını kaybettiğini açıklandı.

KASSAM TUGAYI 10 KAYIP VERMİŞTİ

İzzettin El Kassam Tugayları'nın Gazze'deki İsrail askerlerine yönelik saldırıları vur kaç şeklinde sürüyor. Bugün, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da İsrail askerlerinin konuşlandığı bir bölgeye sızan İzzettin El Kassam Tugayları mensupları İsrail askerlerine saldırmıştı. İzzettin El Kassam Tugayları'nın roketli saldırısı sonucu 10 Kassam mensubu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şucaiyye İsrail Hamas Gazze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (99)

erdal:

hamas sen kimsinki israile kafa tutuyorsun yeni bir yumrukla yere serer israil akıllı ol yaşamıyı seviyorsan ses çıkarma sen git işine bak sana ne gazzede insanlar ölmüş biz zülüm yaparız erkeksen git işidi öldür hamas

4
82
yanıtYanıtla
m@m.m:

Inşallah tüm İsrail askerlerini gebertirsiniz Rabbim yar ve yardımcınız olsun

77
3
yanıtYanıtla
adem:

bu sorun ölen Filistinliye üzülerek ölen Israilliye de sevinerek cözülmez.sonucta ikisi de insan

9
68
yanıtYanıtla
AŞAĞILIK YAHUDİLERebc_02@hotmail.com:

İSRAİLİN YÖNETİCİLERİNE İNSAN DİYEN İNSAN DEĞİLDİR EN AŞAĞILIK CANLILARDAN DAHA LANETLİDİR ONLAR

yanıt0
yanıt0
yahudielenademirci67@mynet.com:

Araplar hepsi terorist ..... incil bunları lanetlediği !!!

yanıt0
yanıt0
Hasan Toksoyhasantoksoy@hotmail.com:

Yahudi diye cevaplayana ve Adem''e cevaptır: Ne o kanınıza mı dokundu? Bir İsrail askeri kaç para eder? Bana göre sıfır altı olduktan sonra kaç ederse etsin. Ama biz deki Yahudi kafalılar ise şereften ve insanlıktan mahrum zavallı yaratıklardır .Allah onları veyl kuyusunda barındırır inşallah. Müslüman olsun da ölen, yaşı mühim değil. Kaç kişi olduğu önemli değil. Böyle düşünerek ve vahşice katledilen sabiler ve hamile kadınlar katl ediliyor. Sen hala hümanistlik taslayacaksın. Hümanistlik münafıklığa götürür insanı. Zira batının Müslümanlara dayattığı bir safsatadır hümanizm. Bizim merhamet anlayışımız var. Hepsine yeter. Ama biraz da mazluma merhamet lütfen.

yanıt0
yanıt0
mamoatik-001@hotmail.com:

la adem filistinliler sivil israilliler ise işkalci asker safff

yanıt0
yanıt0
gurbetci:

dünyaninin en piss milleti ingilizler ve yahudilerdir ingilizlerin yaticak yeri yokkkk

60
7
yanıtYanıtla
ANLA:

İŞİD NERDESİNİZ MÜSLİMANIN İÇİNDE MÜSLİMAN ÖLDÜRÜYONUZ NEDEN İSRAİLE BİŞEY YAPMIYONUZ HİZBULLAH BUMU SİZE GÖRE

55
0
yanıtYanıtla
uyanaa@aa.com:

Hizbullah la işid arasında dağlar kadar görüş ve mezhep farkı var uyan ey okur uyan

yanıt0
yanıt0
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title