Haberler

Kars Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Tehdit: Ermeni Avına mı Çıkalım

Güncelleme:

Ermenistan'ın ünlü caz piyanisti Tigran Hamasyan'ın Ani Harabeleri'nde konser vermesine karşı basın toplantısı yapan Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, "İçeriden ve dışarıdan satılmış hain beyinler tarafından sabrımız zorlanmak mı isteniyor? Yoksa bizler de Kars caddelerinde Ermeni avına mı çıkalım?" açıklamasında bulundu.

"KONSER PAPAZ KIYAFETLERİYLE YAPILDI"

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Ermenistan'ın ünlü caz piyanisti Tigran Hamasyan'ın Ani Harabeleri'nde konser vermesine karşı bir basın toplantısı düzenledi. Adıgüzel, basın toplantısında, konserin papaz kıyafetleriyle yapıldığını ifade etti.

"HANGİ SATILMIŞ BASIN MENSUPLARI BUNLAR İLE ORTAKLAŞA HAREKET EDİYOR"

Adıgüzel sözlerini şu şekilde sürdürdü: "1915 olaylarında yüz binlerce Müslüman Türk soydaşımız bu Ermeniler tarafından soykırım ve katliamlara uğratılmadı mı? Fazla değil, daha bundan 23 yıl önce Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinin Hocalı köyünde yüzlerce soydaşımıza soykırım yapan bu Ermeniler değil miydi? Yaptıkları bu hareketle ne amaçlanmak isteniyor? Bunların içerideki destekçileri kimlerdir? Hangi satılmış basın mensupları bunlar ile ortaklaşa hareket ediyor?

"ERMENİ AVINA MI ÇIKALIM"

Herkes haddini bilecek ve bu saatten sonra ayağını denk alacaktır. İçeriden ve dışarıdan satılmış hain beyinler tarafından sabrımız zorlanmak mı isteniyor? Yoksa bizler de Kars caddelerinde Ermeni avına mı çıkalım?"

"YAPMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMESİN"

Adıgüzel, Türkiye'nin gösterdiği tutumun Ermenistan tarafından karşılık göremeyeceğini vurgulayarak, Ermenistan'a gidip Türk bayrağı açamadıklarını ifade etti. "Onların kutsal saydığı bir yerde konser verebilir miyiz ya da mehteran takımını yürütebilir miyiz? Bizler bunları belki şimdilik yapmıyoruz ama bu yapmayacağımız anlamına da gelmesin ve bunların hepsini not ettik" dedi. Adıgüzel, bir daha buna benzer bir durum olduğunda gereğini yapacaklarını vurguladı.

Hamasyan, birçok ülkede, toplam 100 kilisede vereceği konserleri kapsayan "Luys i Luso" projesi kapsamında Ani Harabeleri'nde sahne almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Tolga Adıgüzel Ermenistan Kars Yaşam Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (418)

13bitlislimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ey Ülkücüler neden başkalarının değerlerine biraz saygı göstermiyorsunuz belki o zaman sizde saygı görmeye başlarsınız

1867
12
yanıtYanıtla
ramazanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çıkın bakalım bekliyoruz Ermenileri yalnız mi sandiniz Faşistler biz Kürtler ne diye bekliyoruz burdan

1622
44
yanıtYanıtla
ülkücü hareketmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ülkücü harekatı Başlarsa hiç şaşmayın bizans dolleri. Ermeni yalakalar ve hainler tek tek silinecek bu cografyadan

52
1120
yanıtYanıtla
Kırşehirli çılgın TürkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Atasını tanımayan it peşinde koşar yapılan her kahpeliğe bir ziyaret Borcumuz olsun !!

16
1135
yanıtYanıtla
HDP turk Mhp gocmen partisidirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlar turk falam degil.sagdan soldan gelen gocmenlerdir

1095
31
yanıtYanıtla
TURKLERMobil-IOS:

Cikacaz Reis sen rahat ol. TURK FEDAİLERİ BU AVA HAZİR. Avin adi: pkkermenistan.

35
1079
yanıtYanıtla
efsane:

Bunlar dedelerininnyaptıği soykirimı örtmek için hocalıda katliam yapip ermenilerin üstune atan kemik yalayicilaridir. . cesaretiniz varsa ininizden çikinda boyunuzun ölçüsünu alalim. . .

772
12
yanıtYanıtla
VATANPERVERmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siz bırakın ermeni avını sinek bile avlayamazsınız artık. Gördük kahramanlığınızı Hdp barajı aştı. Ülke 12 Eylülden beter duruma düştü. Vatan gidiyor. Artık kahramanlıklarınız sökmez. Akpnin arka bahçeleri sizi

764
8
yanıtYanıtla
Polis Mobil-IOS:

Yürüyün beee

13
741
yanıtYanıtla
mevcudiye:

dikkat dikkat almanyada polis kapi kapi dolaşip kürtleri topluyor gözünüz açik olsun birşeyler dönüyor gastenin birinde yeter artik kürtlerden biktik artik yaziyor dikkat edin almanya türkiyeye benzemez ha

4
746
yanıtYanıtla
Tüm 418 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title