Haberler

Kars'ta Araçların Teröristlerce Ateşe Verilmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yakılan araçlardan genel plan detaylar- Teröristlerin araçları yakmak için kullandıkları sopalar- Yeğenine ait yanan aracı götürmek için olay yerine gelen Sulhettin Alkan'ın açıklamaları- Yanan araçların çekiciyle kaldırılması- Yanan araçlardan detay Kars'ta araçların teröristlerce ateşe verilmesi- Kağızman ilçesinde yol kesen bir grup teröristin aralarında tırlarında bulunduğu 13 aracı ateşe vermesinin ardından karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor Kars'ın Kağızman ilçesinde yol kesen teröristlerin aralarında meyve ve sebze yüklü tırların da bulunduğu 13 aracı ateşe vermesinin ardından karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yakılan araçlardan genel plan detaylar- Teröristlerin araçları yakmak için kullandıkları sopalar- Yeğenine ait yanan aracı götürmek için olay yerine gelen Sulhettin Alkan'ın açıklamaları- Yanan araçların çekiciyle kaldırılması- Yanan araçlardan detay Kars'ta araçların teröristlerce ateşe verilmesi- Kağızman ilçesinde yol kesen bir grup teröristin aralarında tırlarında bulunduğu 13 aracı ateşe vermesinin ardından karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor Kars'ın Kağızman ilçesinde yol kesen teröristlerin aralarında meyve ve sebze yüklü tırların da bulunduğu 13 aracı ateşe vermesinin ardından karayolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.Terör örgütü PKK mensubu yaklaşık 30 teröristin, gece saatlerinde Kağızman-Iğdır- Erzurum karayolunun Çayarası köyü Gavalık Tepe mevkisinde durdurarak ateşe verdiği araçlar, günün ilk ışıklarıyla yol kenarına çekildi. Ulaşımın kontrollü sağlandığı karayolunda araç sahipleri de bölgeye gelerek yanan araçları olay yerinden kaldırmaya başladı.Yeğenine ait yanan aracı götürmek için olay yerine gelen Sulhettin Alkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür saldırıların olmamasını arzu ettiklerini belirterek, devletin de bu saldırılara karşı bir çare bulması gerektiğini söyledi.Alkan, herkesin kardeşçe yaşaması gerektiğini bildirerek, "Bizim sonumuz ne olacak? Biz nereye gideceğiz, biz nereye kaçacağız? Suriye gibi olmayalım. Türk vatandaşı gibi yaşayalım" diye konuştu.Bu arada jandarma özel harekat timleri de teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonlarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kağızman Erzurum Iğdır Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title