Haberler

Kars Sultan Alparslan Koleji TBMM Ziyareti

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle TBMM' yi, Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan' ı ziyaret ettiler.

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle TBMM' yi, Kars Milletvekilleri Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan' ı ziyaret ettiler. Okul öğrencileri milletvekillerine hediye takdim etti.

Kars milletvekilleri de ziyarete gelen öğrencileri Mecliste ağırlayarak, yemek ikram ettiler.

Kars Sultan Alparslan Koleji öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen gezide Anıt Kabir'e giderek Ata'larını da ziyaret etti. Ayrıca öğrenciler hayvanat bahçesini, Ata kuleyi, Harikalar Diyarını ve Ankara'nın değişik yerlerini gezdiler. Gezi sorumlusu Gökhan Çakan, Kars'taki iklim şartlarının ağır ve sosyal imkanlarının yetersizliğinden çocukların doyasıya eğlenemediklerini, enerjilerini atamadıklarını" söyledi.

Çakan;

"Gelenekselleştirdiğimiz 23 Nisan Ankara gezisi ile öğrencilerimizin kısmen de olsa eğlenmelerini sağlayıp, özgüven kazandırmak ve Cumhuriyetin getirdiklerini yerinde görmek amacıyla başkentimize gezi düzenlediklerini" söyledi.

Öğrenciler de, düzenlenen geziden çok memnun kaldıklarını belirterek, gezinin bitmesini istemediler. Geziyi düzenleyen okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Kılıç 23 Nisan Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title