Haberler

Kars Belediyesi Bu Yıl Asfalta Ağırlık Verecek

Kars Belediye Başkanlığı'nca 2012 inşaat sezonunda kaldırım ve yol çalışmalarına ağırlık verilecek.

Kars Belediye Başkanlığı'nca 2012 inşaat sezonunda kaldırım ve yol çalışmalarına ağırlık verilecek.

Uzun yıllar el vurulmayan alt yapı sorunu yüzde 90 tamamlayan Kars Belediyesi bu yıl asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemesine yoğunlaşacak.

Göreve geldiği günden beri gözle görülmeyen Kars'ın çok önemli sorunlarından birisi olan alt yapı çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamaladıklarını belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, hiç bir işlerini vatandaşların gözlerini boyamak için yapmadıklarını söyledi.

Kalıcı hizmetler vermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Nevzat Bozkuş; "Alt yapı sorunu hemen hemen bitti. Kenar mahallelerde alt yapı çalışmaları devam edecek. Bu yıl bütün ağırlığımızı üst yapıya vereceğiz. Öncelikle geçen yıl asfaltı atılan caddelerin aşınmaz tabakası atılacak. Bu yıl çift finişer ile çalışacağız. Havaların tam anlamıyla ısınmasıyla birlikte çalışmalara başlayacağız" dedi.

KARS HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELEŞECEK

Cadde ve sokakların temiz kalmasında vatandaşlarada büyük görevler düştüğünü kaydeden başkan Bozkuş; "Bir şehirin temiz olması vatandaşlarada bağlıdır. İnsanlar çöp saatinde belediye temizlik işleri araçlarına çöplerini vermelidir. Gelişi güzel atılan çöpler dağılıyor. Dağılan çöpleri toparlamakta zor oluyor. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Modern bir şehir olmanın belli kuralları vardır.

Bu kurallara hep birlikte uymalıyız. Asfalt, kaldırım ve refüj yapmışsınız. Bunlar fazla bir şey ifade etmez. Eğer aynı şekilde gelişi güzel çöpler sağa sola atırlır ise yapılan hiçbir şey çöplerden görünmez. Bunun için vatandaşlarda yapılan hizmetlere sahip çıkmalıdır. Çünkü biz her şeyi Kars için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

ASFALT VE KALDIRIMLAR BU YIL TAMAMLANACAK

Kars'ta inşaat mevsiminin kısa olmasından dolayı yapılan bir çok işin zamanında tamamlanmadığına dikkat çeken Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Kars'ta 8 ay süren bir kış var. Batıda belediyeler harıl harıl çalışıyor. Maalesef biz tam anlamıyla havaların ısınmasını ve düzelmesini bekliyoruz. Burada da iki ay bir kayıbımız oluyor. Ama bu yıl özellikle şehir merkezindeki bütün yolları tamamlayacağız. Karslılar özlemini çektiği yollara kavuşacak. Bunun için biraz daha sabırlı olmak gerekiyor.

Modern şehirlerde olan her şey Kars'ta da olacak. Her şey Kars ve Karslılar için yapılıyor" şeklinde konuştu.

Kars Belediye Başkanlığı'nın 2012 inşaat sezonunda Belediye Hizmet Binası, Hayvan Pazarı, Derelerin Islahı, Kentsel Dönüşüm Proje, Kentsel Tasarım Projesi hayata geçirilecek ve Kars'ın en önemli sorunlardan birisi olan İçmesuyu Arıtma Tesisleri tamamlanacak. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kars Belediyesi Nevzat Bozkuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title