Haberler

Kardeşini Seviyorum Aramızdan Çekil Dedim

Güncelleme:

Adana'da Evlenmelerine İzin Vermediği İçin Sevdiği Kızın Ağabeyini Yol Ortasında Tabancayla Öldüren Genç, "Ünzile'yi Çok Seviyordum. Olay Günü Ağabeyine 'Aramızdan Çekil' Dedim. Olmaz Deyip İleri Geri Konuşunca Çektiğim Silah Patladı" Dedi.

Adana’da evlenmelerine izin vermediği için sevdiği kızın ağabeyini yol ortasında tabancayla öldüren genç, "Ünzile’yi çok seviyordum. Olay günü ağabeyine ’Aramızdan çekil’ dedim. Olmaz deyip ileri geri konuşunca çektiğim silah patladı" dedi.

ADANA’nın Kozan İlçesi’ne bağlı Kızıllar Köyü’nde oturan Gaffar Çoban (24), aynı köyden Ünzile Yüce’yi (19) ailesinden istetti. Ancak, Yüce’nin Konya’da yaşayan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan ağabeyi İbrahim Yüce (23), kız kardeşinin Gaffar Çoban ile evlenmesine izin vermedi. Ağabeyinin Konya’ya götürdüğü Ünzile Yücel, bayramı geçirmek üzere dün ağabeyiyle birlikte Kozan’a geldi. İbrahim Yüce, ilçe merkezinde yürürken Gaffar Çoban ile karşılaştı. Çoban, tekrar Ünzile ile evlenmek istediğini iletince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma alevlenince Çoban üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla, Yüce’ye ateş etti. Göğsünden tek kurşunla vurulan İbrahim Yüce, ağır yaralı götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Ağabeyi sürekli karşı çıkıyordu

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Gaffar Çoban, dün gece saklandığı aynı köydeki bir akrabasının evinde jandarma ekipleri tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Çoban suçunu itiraf etti. İlk ifadesinde amacının öldürmek, vurmak olmadığını öne süren Çoban’ın, "Ben Ünzile’yi çok seviyordum. Defalarca istedik. Ağabeyi sürekli karşı çıkıyordu. Olay günü karşılaştığımızda ’Aramızdan çekil, kardeşini çok seviyorum evleneceğim’ dedim ama ’Olmaz’ diyerek, ileri geri konuştu, karşı çıktı. Niyetim vurmak değildi. Silahı çektiğimde patladı. Nasıl olduğunu anlamadım. Çok pişmanım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title