Haberler

'Kardeşimi Parası İçin Öldürdü'

İzmir'in Buca İlçesi'nde, ormanlık alanda cesedi bulunan 36 yaşındaki Sibel Özkişi'nin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp'tan alındı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, ormanlık alanda cesedi bulunan 36 yaşındaki Sibel Özkişi'nin cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp'tan alındı. Adının yazılmasını istemeyen abla, kız kardeşinin birlikte yaşadığı Hasan C. tarafından parası için öldürüldüğünü iddia etti. Hasan C.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay, dün İzmir- Aydın otoyolu Buca kavşağı yakınlarındaki ormanlık alanda, bir kadının otomobilden atıldığını gören kamyon şoforünün jandarmaya ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Bölgede araştırma yapan jandarma, 35- 40 yaşlarında kadın cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının, başka bir yerde boğazının kesildiği ve başının da taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

Ceset üzerindeki incelemeler sırasında boynunda 'Sibel' yazılı kanlı kolye fark edildi. Araştırmalarını bu yöne kaydıran jandarma, kadının atıldığı otomobili kullanan ve Denizli'de kargo fimasında çalışan Hasan C.'nin bir süre birlikte yaşadığı Sibel adlı bir sevgilisinin olduğu saptandı. Cesedin, bir çocuk annesi Sibel Özkişi'ye ait olduğu belirlendi.

Özkişi'nin daha önce Denizli'de yaşadığı ancak bir yıl önce İzmir'e taşındığı öğrenildi. Sibel Özkişi'nin ayrıca, şüpheli olarak aranan Hasan C. ile sevgili olduğu, zaman zaman aynı evi paylaştıkları, yaklaşık iki ay önce de aynı kişiden şiddet gördüğü için Karabağlar Karakolu'na giderek şikayetçi olduğu belirlendi.

'PARASI İÇİN ÖLDÜRDÜ'

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Sibel Özkişi'nin cenazesini, kardeşi Mehmet Sait Özkişi ile adanın yazılmasını istemeyen ablası birlikte aldı. Yapılan otopside, Sibel Özkişi'nin boğazının kesilip, başına sert bir cisimle vurulup öldürüldüğü belirlendi.

İstanbul'da yaşayan abla, kız kardeşi Sibel Özkişi'nin Denizli'de tekstil işinde çalıştığını, kendisini bir buçuk yıl önce ziyaret ettiğini söyledi. Abla, "Birlikte yaşadığı kişiyi ailece tanımıyoruz. Kardeşim Facebook'una 'Hasan C. ile ilişkim var' diye yazmıştı. Yaptığı her şeyden haberimiz oluyordu. 40 bin lira parası vardı. Bu kişi onu parası için öldürmüş olabilir. Biran önce katili bulunsun. Yoksa biz rahat edemeyeceğiz" dedi.

Genç kadının erkek kardeşi Mehmet Sait Özkişi ise "Kendisini İzmir'e gelmesi için defalarca çağırdım. Beni dinlemedi. Bu yüzden uzun zamandır kendisiyle konuşmuyordum. Ama onu öldüren bulunsun. Acımız çok büyük" diye konuştu.

Mehmet Sait Özışık, ablası ile birlikte cenazeyi Adli Tıp Kurumu'ndan aldı. Sibel Özkişi'nin Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Jandarma, olayın şüphelisi Hasan C.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sait Denizli Aydın İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title