Haberler

"Kardeş Okul Projesi"

Sivas'ın Ulaş ilçesindeki okullar ile Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki okullar, her iki ilin valiliklerinin oluruyla kardeş okul oldu.

Sivas'ın Ulaş ilçesindeki okullar ile Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki okullar, her iki ilin valiliklerinin oluruyla kardeş okul oldu.

Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kardeş Okul Projesi hakkında bilgi verdi.

Kanca, geleceğin teminatı olan gençlere ülkenin doğal ve tarihi zenginliklerinin tanıtılması, insan ilişkilerinin geliştirilmesi, şehirde yaşayanların kırsal kesimi, kırsal kesimde yaşayanların da şehir hayatını ve farklı kültürleri tanımalarının ve ortak kültür bilincinin geliştirilmesinin asıl amaçları olduğunu söyledi.

Kardeş okullarla ulusal bayramları birlikte ve coşku içinde kutlamak istediklerini ifade eden Kanca, şunları kaydetti:

"Farklı illerde yaşayanlar arasında sevgi, arkadaşlık, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek ve kalıcı gönül köprüleri kurmak, okullar arasında bilgi etkileşimini sağlamak istiyoruz. En kısa zamanda ziyaretlerimize başlayacağız. Proje kapsamında da Ulaş Lisesi ile Karadeniz Ereğli Kadri Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi, Ulaş Vali Lütfi Tuncel İlkokulu/Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli Turgut Reis Ortaokulu, Ulaş İlkokulu/Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli Gazi İlkokulu, Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu/Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ortaokulu, Ulaş Cumhuriyet Yatılı İlkokulu/Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu/Ortaokulu ve Baharözü İlkokulu/Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli Ormanlı İlkokulu/Ortaokulu kardeş okul oldu."

Muhabir: Çetin Karaçoban / Merve Topuz

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Osman Kanca Karadeniz Zonguldak Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title