Haberler

Kardemir Karabükspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında, sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, teknik çalışma yaptı.

Kulübün Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yılmaz, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarların rakiplerinin tahriklerine kapılarak takıma zarar vermemeleri için dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Takımdan çok umutlu olduklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Sahamızda ligin alt tarafını ilgilendiren son derece önemli bir maç oynanacak. Samsunspor maçı bizim için çok önemli. Samsunspor'un sahasında Fenerbahçe'yi yenmesinden sonra bu maç kritik bir noktaya geldi. Rakibimiz için bu maç son şans olarak gözüküyor. Bizim de konumumuz itibariyle mutlak kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın dikkatli olması son derece önemli. Çünkü her maç bizim için çok önemli ve bir final. Bu takımın her maçta taraftarına ihtiyacı var. Küfür olmadan, sahaya yabancı madde atmadan taraftarlarımızın son dakikaya kadar takımı destekledikleri takdirde bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Biz olumsuzluğu düşünmek istemiyoruz. Skor ne olursa olsun Samsunspor karşısında taraftarımız son dakikaya kadar takımlarını desteklesin. Herhangi bir olayla karşılaşmak istemiyoruz. Samsunspor maçından sonra iç sahada Fenerbahçe maçımız var. Bu takımı taraftardan mahrum bırakmayalım."

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Doğan Samsunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title