Haberler

Kardemir Karabükspor'da Manisaspor Maçı Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında, sahasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, sahasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve sakatlığı devam eden Deumi'nin katılmadığı antrenmanda oyuncular, teknik çalışma yaptı.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başarısı için yönetim ile Karabük Valisi, Belediye Başkanı, Kardemir, emniyet teşkilatı ve 'mavi ateş' taraftarlarının var gücüyle çalıştığını, buna Karabük halkınında omuz vermesi gerektiğini söyledi.

Artık taşın altına herkesin elini sokma zamanının geldiğini vurgulayan Şahin, şöyle dedi:

"Bu hafta sahamızda Manisaspor'u ağırlıyoruz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Artık sahamızda maç kaybetme lüksümüz yok. Taraftarımıza bu hafta büyük bir görev düşüyor. Taraftarımızın, takımını desteklerken puanının düşmesi, para cezası alması veya sahasının kapatılması gibi cezalar almaması için dikkatli olması lazım. Son iki haftadır para cezaları alıyoruz. Şu anki mücadelemize bir de bunların eklenmesi bizleri zor duruma sokuyor. Sakin olmak lazım. Artık bir bütün olarak takımı yukarılara taşımalıyız. Tek başımıza mücadele yetmiyor, halkın da destek olması lazım. Bu hafta taraftarımızın takımını en iyi şekilde desteklemesi lazım."

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Şahin Manisaspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title