Haberler

Kararımı Nişanlım Değiştirdi!

Genç Yaşta Evlenip Boşanan Güzel Oyuncu Evrim Akın, Antalyalı İşadamı Nişanlısı ile İlişkisini Anlattı: Bir Daha Evlenmek İstemiyordum. Kararımı Değiştiren Şu An Hayatımdaki İnsan Oldu. Hayat Bu İşte, Neler Getireceğini Önceden Tahmin Etmek İmkansız.

GENÇ YAŞTA EVLENİP BOŞANAN GÜZEL OYUNCU EVRİM AKIN, ANTALYALI İŞADAMI NİŞANLISI İLE İLİŞKİSİNİ ANLATTI: BİR DAHA EVLENMEK İSTEMİYORDUM. KARARIMI DEĞİŞTİREN ŞU AN HAYATIMDAKİ İNSAN OLDU. HAYAT BU İŞTE, NELER GETİRECEĞİNİ ÖNCEDEN TAHMİN ETMEK İMKANSIZ.

Genç oyuncu Evrim Akın, İbrahim Tatlıses'le aşk yaşadığı yönündeki dedikodulara niçin cevap vermediğini açıkladı: Büyükler herkese haddini bildirir. İbrahim Bey de böyle yaptı. Zaten su küçüğün, söz büyüğün!

Avrupa Yakası'ndaki 'Selin' karakteriyle hafızalara kazınan, şu sıralar da, 'Bez Bebek' dizisindeki 'Nana' rolüyle çocukların sevgilisi olan Evrim Akın, kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor. Sadece işiyle anılmak isteyen Akın, evlilik hazırlığında olduğunu da vurguluyor. İşte, genç oyuncunun gelecekten beklentilerine ve aşka dair açıklamaları...

* 'Avrupa Yakası'ndan iki yıl önce ayrıldınız ama 'Selin' karakteri hala repliklerde yer alıyor. Bu sizin bireysel başarınız mı?

Bir karakterin halk tarafından benimsenmesi; hem oyuncunun, hem de senaristin başarısıdır. 'Selin'e hayat veren Gülse Birsel'in de bu başarıda emeği çoktur.

* Bu durum sizi gururlandırıyor mu, yoksa rahatsız mı ediyor?

Kesinlikle rahatsız etmiyor. Sonuçta bugünümü o projeye borçluyum. 'Selin' karakterinin kariyerime katkısı çok büyük.

* Selin'in replikleri, gençlerin kullandığı bir jargon haline geldi. Bir mekanda Selin gibi konuşan birini duyduğunuzda ne hissediyorsunuz?

Harika bir dilimiz var. 'Selin' karakterinde yarattığım jargon sadece eğlenmek ve eğlendirmek içindi. Amaç, gençlerin yaptığı bazı yanlışları göze sokmaktı. Belki insanlar da böyle konuşarak eğleniyorlardır. Ama yaptığım işin bu kadar sevilmiş olması beni gururlandırıyor.

* Bir süre önce İbrahim Tatlıses'le bir ilişkiniz olduğuna dair söylentiler çıktı. O bunu yalanlarken, siz niçin suskun kaldınız?

İbrahim Tatlıses benim büyüğüm ve ağabeyimdir. Önce büyükler konuşur, herkese haddini bildirir, gerekeni söyler. Kendisi de öyle yaptı ve gereken cevabı verdi. Üzerine bir de benim konuşmam reklam dedikodularını körüklerdi. Ne demişler su küçüğün, söz büyüğün! Ayrıca, ben nişanlıyım. Gülüyorum bu tür söylentilere.

* Bir daha evlenmek istemediğinizi dile getirmiştiniz ama şu an nişanlısınız. Kararınızı değiştiren ne oldu?

Kararımı değiştiren hayatımdaki insan oldu. Evet, 'Bir daha evlenmek istemiyorum' dedim ama hayat bu işte. Neler getireceğini tahmin etmek imkansız.

* Nişanlınız işi gereği Antalya'da oturuyor. Bu durum hayatınızda zorluk yaratıyor mu?

Her şeyden önce uzak mesafe ilişkisi. Zor bir günün ardından, kötü enerjilerden sonra samimiyete, huzura ihtiyaç duyuluyor ama şartlar itibarıyla sabrediyoruz. Birkaç kere sete geldi ve çalışma tempoma tanık oldu. Zor bir iş yaptığımın farkında ve büyük saygısı var. EVRİM AKIN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title