Haberler

Karaman'da İstismara Uğrayan Çocuklar Yaşadıkları Dehşeti Anlattı

Güncelleme:

Karaman'da öğretmenleri Muharrem B.'nin cinsel istismarına maruz kalan 10 erkek öğrencinin pedegog nezaretinde verdiği ifadede Türkiye'yi sarsan rezaletin çarpıcı ayrıntıları ortaya çıktı.

Karaman'da 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunmaktan 600 yıla yakın hapsi istenen öğretmen Muharrem B. hakkındaki iddianamede, Türkiye'yi sarsan rezaletin çarpıcı ayrıntıları ortaya çıktı. Çocuklara tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Muharrem B., ifadesinde suçunu önce inkâr etti.

"KAÇ KEZ OLDU BİLMİYORUM"

Ancak bir süre sonra polis memuruna dönerek "Yeter artık her şeyi anlatmak istiyorum. Evet, bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdim. Ben eşcinselim. İlkokuldan bu yana hemcinslerime karşı ilgim vardı. Suçumu kabul ediyorum. Tedavi olmak istiyorum" dedi.

20 Nisan tarihinde hâkim karşısına çıkacak olan Muharrem B., sayısını kendisinin de bilmediği istismar olayında çocukları tehdit etmediğini ileri sürdü.

ÇOCUKLAR PEDAGOG NEZARETİNDE İFADE VERDİ

İddianameye göre istismara maruz kalan çocuklar ise pedagog nezaretinde alınan ifadelerinde Muhrarrem B.'nin kendilerini dövdüğünü, korktukları için direnemediklerini, tehdit edildiklerini ve utandıkları için yaşadıklarını kimseye anlatamadıklarını söyledi.

Yaşları 14-16 arasında değişen çocuklar, yaşadıkları korkunç günleri şöyle anlattı:

"Gece gelip beni zorla odasına götürdü. Direndim ama bırakmadı. Çok korkmuştum canım çok acımıştı. Birkaç gün sonra yine götürdü. Muharrem Hoca'dan çok korkuyordum. 'Bu olay aramızda kalacak' dedi. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim."

"KİMSEYE BAHSEDEMEDİM"

"2012-2015 arasında 12 kez istismara uğradım." "Korktuğum ve utandığım için bu olaydan kimseye bahsedemedim." "Muharrem Hoca'nın yaptıklarını yurttaki öğrenciler biliyor, konuşuyordu. Ama kimse ne ailesine ne de başkasına anlatabiliyordu. Kaçmaya çalıştım, ama kaçamadım. 3 arkadaşımla birlikte beni odasına çağırdı. Herkes birbiriyle kendilerine yapılan cinsel istismarı konuşuyordu."

"BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKAMIYORDUK"

"Muharrem B. beni ve bir arkadaşımı zorla odasına götürdü. Daha sonra arkadaşımla birbirimizin yüzüne bakamadık, bu konuyu hiç konuşmadık."

"Yaşadığım olaylardan sonra yurttan ayrılmak istedim. Sonunda annemle konuşmaya karar verdim. Yurttan ayrılmak istediğimi defalarca söyledim. Ama nedenini sorduğunda gerçeği anlatamadım."

"Yurtta birçok çocuk hocanın cinsel istismarına maruz kaldı. Hepimiz biliyor ama bir türlü bunu dışarıdan birilerine utancımızdan söyleyemiyorduk..."

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Karaman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (81)

adın ne önemi var:

bu ülkede devletin yetkilisi bi kereden bir şey olmaz derse söğlenecek çok şey var söğlenecek hiç bir şey yok kahretsin, , , , , , , , i

59
1
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

OZİ. . DEVLET YETKİLİLİLERİNİN ANCA DOĞURUN DOĞURUN DEDİĞİNİ DUYUYORUZ. . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUNUN EVDE 7-8-10 ÇOCUĞU OLDUĞUNDAN EVDEKİ EKMEK PAYLAŞIM SAVAŞININ ÇOCUĞU CANAVARLAŞTIRDIĞINI ARDINDAN EZİK YETİŞMESİ DOLAYISIYLA SAĞA SOLA SALDIRDIĞININ FARKINDA DEĞİL MİSİN. . . . AZ ÇOCUK ÖZ ÇOCUK BAKABİLDİĞİNCE EĞİTEBİLDİĞİNCE ÇOCUK SAĞLIKLI VE GÜVENLİ GÜVENLİKLİ TOPLUM. . . . DOĞUR DEDİĞİNDE GERİSİNİ DE DÜŞÜNEBİLEN DEVLET YETKİLİERİNİN ÜLKEMİZİ YÖNETMESİ DİLEĞİYLE. . .

yanıt8
yanıt0
bingöllü:

Kesinnnn iyilik vakfının karalamak , itibarını çökertmek için gönderilmiş sol partilerin Şeytani planıdır.

20
28
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ DİYEN BAKANLAR VARKEN DAHA BU NE Kİ ?

35
1
yanıtYanıtla
Maykil er:

Erdoğan ve davotoğlunun zehiyetinden kaynaklanan bir şeydır

21
11
yanıtYanıtla
ddd:

Bu yazdığına kendin bile inanmıyorsun. İftira etmek günahtır.

yanıt5
yanıt3
Emrin olur:

Ulan siz ne embesilisiniz be. Hemen akp ve vakfı suçluyorsunuz. Adam ilkokuldan beri eşcinselim diyor ve adam öğretmen emeklisi. Neden M. E. B''i suçlamıyorsunuz. . Böyle bir öğretmeni yetiştirmiş ve buguna kadar farketmemiş. Ve bu adam öğretmenlik yaptıgı ilk günden bu yana kimbilir kaç çocugu istismar etti. Ama sizin derdiniz bu olay değil sizin derdiniz akp.

6
23
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

YA BİR YÜRÜ GİT MAL MISIN NESİN. . . . akp HÜKÜMETSE UÇANDAN KOŞANDAN KAÇANDAN SORUMLUDUR. . . MİLLİ EĞİTİM KİMİN MİLLİ EĞİTİMİ KİMİN BAKANI MİLLİ EĞİTİM BAKANI. . . OKULLARA YÖNETİCİLERİ KİM ATIYOR. . . . TEKRAR SORUYORUM BİRAZ MALSIN SANIRIM. . . . (BU MAL EMBESİL İÇİNDİ-KİŞİSEL ALGILAYABİLİRSİN ÇÜNKÜ SANA DİYORUM-MAL BİZİM ORALARDA KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ KOYUN, İNEK, DANA GİBİ HAYVANLARA DENİR)

yanıt15
yanıt2
fatih:

geri zekalı embesil sensin adamlar sana tükürse yarabbi şükür diyeceksin vakıf ta olan olaylar ve bu olayları savunanlar sizin gibi menfaatiniz izin vatanını oyunu ve şerefini satan embesiller savunur ENSAR vakfını savunanlara baksana sen

yanıt13
yanıt0
ASDMobil-IOS:

BI REZAŞET AYUKAYA ÇIKMASAYDI AKP NİN AK KLAVYAŞÖRLERİ BU BÖLÜCÜLERİN BU PARALELCİLERİN İŞİDİR DEYİP ÖRT BAS EDİLECEKTİ NİTEKİM AİLE BAKANI VE MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİNİN REDDİ BİR İBRET LAYİHASIDIR.!

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title