Haberler

Karakolda Tecavüzü Ağlayarak Anlattı!

Güncelleme:

İstanbul'un göbeğinde karakolda tecavüze uğrayan kadının anlattıkları dehşete düşürüyor.

İşte karakolda tecavüzün ifadeleri Karakoldaki kamera görüntüleri de Rus kadının ifadelerini doğrular nitelikte.

İstanbul'un göbeğindeki Taksim Polis Merkezi'nde görevli komiser yardımcısı N.K.'nın gözaltına alınan 26 yaşındaki Rus vatandaşı Patımat Abdurakhmanova'ya karakolda iki kez tecavüz etttiği iddiasıyla tutuklanmasının ardından açılan davanın detayları ortaya çıktı.

Vatan'ın haberine göre; Genç kadına iki defa tecavüz eden komiserin tecavüz sırasında 2 prezervatif kullandığı ve geri kalan prezervatiflerin komiserin otomobilinde bulunduğu ortaya çıktı. Komiser N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi ve hakkında 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Beyoğlu'nda bir gece kulübünde eğlenirken kimlik kontrolü yapan polislerce gözaltına alınan ve götürüldüğü karakolda tecavüze uğradığını öne süren genç kadının ise yaşadığı dehşet dolu geceyi ifadesinde gözyaşları içinde anlattığı ortaya çıktı.

'KORKMA, İÇİNE BOŞALMAM'

Polisler tarafından önce Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ardından da Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Abdurakhmanova, burada karşılaştığı komiser N.K.'nın kendisini "Sen nerede yakalandın? Senin gibi güzel bir kız alınır mı?" diye karşıladığını söyledi. Abdurakhmanova ifadesinde dehşet dolu geceyi şu sözlerle anlattı:

"Bana yaklaşmaya çalıştı. Daha sonra beni kendi odasına alarak kahve ve sigara içebileceğimi söyledi. Ancak yanıma gelip bana el şakaları yapıyordu. El şakaları sırasında benim göğsüme dokundu ve elini pantolonumun içine sokarak tacizde bulundu. Ben bu hareketlerin ardından odadan çıkmak istedim ama izin vermedi. Bana cinsel ilişki teklifinde bulundu. Ben bunu kabul etmediğimi söyledim ama bana 'Sakın korkma, içine boşalmam' dedi. Odadan dışarı çıktı ve kısa süre sonra döndü. Cebinde Eros marka lacivert renkli açılmamış bir kutu prezervatif vardı. Sonra bir işi çıktığı için odadan ayrıldı."

TUVALETTE ORAL SEKS İSTEDİ

"Bir süre sonra komiser yine geldi. Odanın kapısını kilitledi ve beni öpmeye sarılmaya başladı. Bu sırada bana 'Çok tatlısın, seni istiyorum' diyordu. Ben elinden kurtularak odadan çıkmak istediğimi vu tuvalete gitmem gerektiğini söyledim. Odadan çıkarak tuvalete girdim Peşimden geldi ve tuvalete girdi. Bende tuvaletimi yapacağımı ve dışarı çıkması gerektiğini söyledim. 'Beni mi seyredeciksin' diye sordum. Bunun üzerine çıktı. Ben tam tuvaletten çıkacakken tekrar içeri girdi. Beni de içeri çekerek duvara sıkıştırdı. Beni öpmeye ve okşamaya başladı. Bu sırada pantolonumu indirmeye çalışıyordu. İç çamaşırımı dizime kadar sıyırdı. Sonra kendi pantolonunu indirdi. Cebindeki prezervatifi çıkartarak benden oral seks yapmamı istedi. Ancak ben bunu kabul etmedim."

DUVARA DAYAYIP TECAVÜZ ETTİ

"Oral seksi kabul etmeyince beni duvara doğru çevirdi. Öne doğru eğdi ve benimle ilişkiye girdi. Kısa süre sonra toparlanmaya başladı. Prezarvatifi çıkartarak cebinde getirdiği peçeteye sardı ve yeniden cebine koydu. Daha sonra bana 'Benim odama gel' diyerek tuvaletten çıktı. Ben de pantolonumu çekerek toparlandım. Beni darp etmedi ama kendisine direnmeyişimin sebebi oradaki insanların bana inanmayacağını ve beni suçlu ilan edeceklerini düşünmemdi. Komiserin oranın en rütbeli adamı olduğunu ve kimsenin ona bir şey yapamayacağını düşünüyordum."

İKİNCİSİ MAKAM ODASINDA 

"Ondan kortuğum için odasına gittim. Bir süre sonra beni 'Benim odamda cinsel ilişkiye girmedik' diyerek oturduğum yerden kaldırdı. Kapıyı kilitleyip beni masasına götürdü. Kendi oturduğu koltuğu oradan çekti ve beni yüzükoyun şekilde masaya yatırdı. Pantolonumu ve iç çamaşırımı aşağıya kadar indirdi. Yine bir prezervatif takıp benimle yine ilişkiye girdi. Benim bu ilişkiye rızam yoktu ancak korktuğum için sesimi çıkartamadım. İşi bitince prezarvatifi çıkartıp peçeteye sardı ve çöpe attı. Beni koltuğa otu

Kaynak: Güncel

İstanbul Beyoğlu Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title