Haberler

Karagül İçin Geri Sayım Başladı

Başrollerini Özcan Deniz, Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'ün paylaştıkları, Mart'ta ilk bölümüyle ekranda olacak sırlarla dolu bir hikaye KARAGÜL.

Mart ayında Fox'ta ekrana gelecek olan Karagül, sürükleyici öyküsünün yanısıra Halfeti'nin büyüleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Karagül dizisi adını da yine bu kendine has toprakların kendine has bir özelliğinden alıyor. Dünya'da sadece Halfeti'de yetişen karagül, kesilip başka yere götürüldüğünde rengini değiştiriyor. Halfeti'nin karagül sırrı gibi başka sırları da barındırdığı yeni dizinin senaryosu Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon ikilisine ait. Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni ise Murat Saraçoğlu. Dizide doğulu zengin bir ailenin oğlu olan Murat( Özcan Deniz ) İstanbul'da Ebruyla (Ece Uslu) evlenecek ve daha sonra beklenmedik bir şekilde iflas ederek bu durumu herkesten saklayacak. Murat'ın( Özcan Deniz )ardından Urfa'ya giden Ebru (Ece Uslu) hem iflasın getirdikleriyle savaşıp hem de geçmişin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak.

ÖZCAN DENİZ'iN ZOR ANLARI

Karagül çekimleri sırasında Özcan Deniz, oldukça soğuk bir havada denize gimek zorunda kaldı. Özcan Deniz, bu zor çekimlerin başarıyla tamamlanması için tüm olumsuz hava şartlarına rağmen çekimlere kesintisiz devam etti. Dalgıçların da hazır bulunduğu çekim sırasında Özcan Deniz, sahnenin gereğine uygun olarak son derece zor şartlar altında çalışarak aktörlüğün gözüktüğü kadar kolay olmadığını bir kez daha gösteren isimlerden oldu.

Kaynak: Star / Magazin

Yavuz Bingöl Özcan Deniz Ece Uslu fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title