Haberler

Karabük'te "Yeni Haklar, Yeni Fırsatlar" Paneli

Karabük'te Valilik, Çelik-İş Sendikası ile Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği tarafından, "Yeni Haklar, Yeni Fırsatlar" konulu panel düzenlendi.

3 Nisan Karabük'ün 70. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen panel, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Panele Vali Can Direkçi, AKP Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Hasan Bilir, Ali Öğüten, AKP İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Feridun Tankut, Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanı Abdullah Güven, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Genel Başkanı Yusuf Çelebi, Sakatlar Konfederasyonu Genel Başkanı Zülfikar Akar, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Onursal Başkanı Abdurrahman Sağkaya, Çelik-İş Sendikası Genel Merkez ve Şube Yöneticileri, TSO Meclis Başkanı Ahmet Soykök, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz ile bazı daire müdürleri ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

AKP İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Özürlüler Yasası ve diğer yasalarla elde edilen yeni kazanımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Daha sonra konuşan Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanı Abdullah Güven, Özürlüler Kanunu sonrası çıkarılan yönetmeliklerde yapılan yeni düzenlemeler hakkında bilgiler vererek, özürlülerin bu kanunla elde ettiği haklara değindi.

Panelistlerin konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Can Direkçi ise, herkesin bir gün özürlü olabileceğine dikkat çekerek, tüm kesimlere özürlülere destek olunması noktasında görevler düştüğünü vurguladı.

(AK-AK)

04.04.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title