Haberler

Karabük'te Liseler Yarıştı

Karabük Üniversitesi konferans salonunda, Bizim Radyo Televizyon (BRTV) himayelerinde Karabük Valiliği, Karabük ve Safranbolu Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen yarışmanın finali bugün yapıldı."Anadolu Grubu"nda...

Karabük 8'inci Geleneksel Liselerarası Bilgi Yarışması'nda "Meslek Gurubu"nda Ovacuma Türk Telekom Çok Programlı Lisesi,

"Anadolu Grubu"nda ise TED Karabük Koleji birinciliği elde etti

Karabük Üniversitesi konferans salonunda, Bizim Radyo Televizyon (BRTV) himayelerinde Karabük Valiliği, Karabük ve Safranbolu Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen yarışmanın finali bugün yapıldı.

Yarışma finalinde, "Meslek Grubu"nda Ovacuma Türk Telekom Çok Programlı Lisesi, Safranbolu Ticaret Meslek Lisesi ve Karabük Ticaret Meslek Lisesi,

"Anadolu Grubu"nda ise Safranbolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Karabük Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve TED Karabük Koleji yarıştı.

Çekişmeli geçen yarışmada 20 sorudan 18'ini bilen TED Karabük Koleji ile 20 sorudan 14'ünü bilen Ovacuma Türk Telekom Çok Programlı Lisesi öğrencileri birinci oldu.

Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan eski TBMM Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yarışmanın öğrenciler arasındaki rekabeti artırdığını belirterek, "8 yıldır azimle bu yarışmayı sürdürenlere gönülden teşekkür ediyorum. Karabük'ün eğitim düzeyinin yüksek olmasında bu yarışmanında katkızı vardır" dedi

Yarışmanın sadece Karabük'le bağlı kalmaması gerektiğini anlatan Şahin,

"Karabük üniversite sınavında 3'üncü sırada yer alıyor. Bu başarıda, bu yarışmayı yıllardır ısrarla ve inatla sürdüren BRTV'nin de önemli bir katkısı var. Yöneticilerini ve tüm personelini kutluyorum. Buradan bir çağrım olacak. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'e sesleniyorum, bu yarışma ülke geneline yayılsın. Bir yerel televizyonun başlattığı bu yarışma ülke geneline TRT aracılığı ile yayılabilir" diye konuştu.

Yarışmada, dereceye girenler ile katkısı olanlara Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya tarafından plaket ve kupa verildi.

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Karabük Valiliği Safranbolu Ovacuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title