Haberler

Karabük Milletvekilleri Dualarla Ankara'ya Uğurlandı

AK Parti'den Karabük Milletvekili Seçilen Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, Dualar Eşliğinde Ankara'ya Uğurlandı.

AK Parti'den Karabük milletvekili seçilen Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal, dualar eşliğinde Ankara'ya uğurlandı.

Karabük Valiliği önünde düzenlenen uğurlama törenine Vali Can Direkçi, Karabük Belediye Başkanı Vekili Murat Sönmez, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Yortanpazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, il yöneticileri, merkez ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Karabük'e en güzel hizmeti vermek için çalışacaklarını söyleyen Cumhur Ünal, "Bütün Karabüklü hemşehrilerimi kucaklıyorum. Ankara'da ardına kadar açık üç tane

kapınız olduğunu bilmenizi istiyorum. Telefonlarımızdan her saat bizlere ulaşabilirsiniz. Karabüklüler'in başımızın üzerinde yerleri var. Bizler bundan sonra Karabük'ün milletvekiliyiz. Bizlere oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız" dedi.

Mehmet Ceylan Türkiye'nin önemli bir seçime geride bıraktığını belirterek, "Burada bulunan sizlerin ve halkın desteği ile partimizden üç adayımızı Ankara'ya gönderiyorsunuz. Sizler bizleri her zaman desteklediniz, destek verdiniz, omuz verdiniz sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler vazifenizi yaptınız, bu noktadan sonra vazife bize düşmektedir. Karabükümüz'ün eksikliklerinin giderilmesi konusunda, gençlerimizin işsizliğinin giderilmesi konusunda, gerekli olan hizmetlerin ve yatırımların gelmesi noktasında

bizde söz veriyoruz. Üç arkadaşımızla birlikte bir ekip ruhu içinde valimizin başkanlığında, onun da desteğini alarak gecemizi gündüzümüzü sizlere hizmet etmekle geçireceğiz. Karabük halkını, işleri olsun veya olmasın mutlaka Ankara'ya bekliyoruz. Kapımız ardına kadar açık olacaktır. Karabük halkına hizmet etmek, bizler için çok büyük bir onur kaynağıdır" diye konuştu.

Karabüklüler'e teşekkür eden Mustafa Ünal ise "Karabük halkının çok olgun bir seçim ortamı yaratmış olması nedeniyle teşekkür ediyorum. Olgun seçim ortamından sonra huzur ve sükunet içinde geçen seçim günü için teşekkür ediyorum. Karabük halkının partimize ve şahsımıza göstermiş olduğu teveccühten dolayı da teşekkür ediyorum. Bizler, sizler için Ankara'dayız ve bizler bir ekip olarak Ankara'dayız. Yek vücut hareket edecek olan üç milletvekiliniz var Ankara'da. Kapılarımız açık, sizlerin güvenine layık

olmak bizlere büyük gurur vermiştir. Bizlere bu güven ve itimata layık olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Milletvekillerine her türlü katkıyı vereceklerini belirten Vali Can Direkçi de, "Karabük milletvekilllerimizi Ankara'ya yolcu etmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Ben öncelikle kendilerini bir kez daha kutluyorum, başarılar diliyorum. Karabük için, Karabük'ün geleceği için çok hummalı bir çalışma içerisinde olacaklarından eminim. Bizler de kendilerine her türlü desteği, katkıyı Karabük'ten vereceğiz. Karabüklü hemşehrilerimizle birlikte, diğer seçilmiş belediye başkanlarımız, il genel meclis

üyerelirimiz, belediye meclis üyelerimiz, sivil toplum kuruluşları ve diğer siyasi partilerle el ele vereceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi dahada yücelteceğiz. Sevgimizi daha çok pekiştirerek Karabük'ü hak ettiği noktaya hep birliket inşallah getireceğiz" diye konuştu.

Milletvekilleri daha sonra Ankara'ya gitmek üzere dualar eşliğinde Karabük'ten ayrıldı.

(HK-İÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title