Haberler

Kar Temizleme Çalışması Yapan Greyder Mahsur Kaldı

Ordu'nun Çamaş İlçesinin Kemalpaşa Mahallesi'nde 1 Metreye Ulaşan 'Kar'ı Temizleme Çalışması Yapan Greyderin Mahsur Kaldığı Belirtildi. Patlayan Hortumundan Yağın Boşalması Dolayısıyla Arıza Yapan ve 10 Kilometre Uzaklıktaki Mahallede Mahsur Kalan Greydere 4 Saatlik Bir Uğraş Sonucu Ulaşıldığı Öğrenildi. Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, 4 Teneke Yağ Alarak Başkan Yardımcısı Beytullah ...

Ordu'nun Çamaş ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi'nde 1 metreye ulaşan 'kar'ı temizleme çalışması yapan greyderin mahsur kaldığı belirtildi. Patlayan hortumundan yağın boşalması dolayısıyla arıza yapan ve 10 kilometre uzaklıktaki mahallede mahsur kalan greydere 4 saatlik bir uğraş sonucu ulaşıldığı öğrenildi. Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, 4 teneke yağ alarak Başkan Yardımcısı Beytullah Gülmez ve Başkan Vekili Yaşar Arslan ile birlikte bölgeye 4 saatte gidebildiklerini belirterek, "10 kilometrelik yola 4 saatte ulaşabildik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yol açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Greyderimiz Kemalpaşa Mahallesi'nde teknik bir arızadan dolayı mahsur kalınca yardımına koştuk" dedi.

(MY-SA)

29.01.2008 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title