Haberler

Kapalı Tenis Kortları Müjdesi

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Osmaniye Mahallesi'nde Bulunan Atatürk Spor Ve Yaşam Köyü'ndeki 2 Tenis Kortunun Üzerinin Kapatılacağını Müjdeledi.

280 tenisçinin katıldığı Bakırköy Belediyesi 4. Zafer Kupası Senior Open Tenis Turnuvasının ödül töreninde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," İlçemizde özellikle Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nü hizmete açtıktan sonra tenis sporuna her geçen gün artan ilgiyi görmek çok güzel. "

"Ben de sizlere 2010 yılı sonuna kadar Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'ndeki 2 tenis kortunun üzerinin ve yanlarının kapatılacağını müjdelemek istiyorum. Fen İşleri Müdürlüğümüz bununla ilgili gerekli ihaleyi yaptı ve önümüzdeki günlerde çalışma başlayacak. Artık yağmur da yağsa,kar da yağsa,soğuk da olsa tenisçilerimiz kortlardan program çerçevesinde yararlanabilecekler. İlçemizin önemli spor kulüplerinden Yeşilyurt Spor Kulübü'nde tenis hayatını devam ettirerek Wimbledon'da ana tabloya yükselme başarısı gösteren Marsel İlhan gibi yetenekleri Türk tenisine kazandırabilirsek ne mutlu bizlere." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title