Haberler

Kamyonet Takla Attı: 13 Yaralı

Güncelleme:

Fethiye İlçesi'nde bir kamyonetin devrilmesi sonucu, sürücü ve çoğu aracın kasasında bulunan 13 inşaat işçisi yaralandı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Mücahir Artan yönetimindeki kamyonetin aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle takla atarak devrilmesi sonucu, sürücü ve çoğu aracın kasasında bulunan 13 inşaat işçisi yola savrularak yaralandı. Kaza sonrasında tam bir can pazarı yaşanırken, sürücü Artan'ın ehliyetinin olmadığı belirlendi.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Fethiye- Ölüdeniz Karayolu, Oluklu Mevkii'nde meydana geldi. Ölüdeniz Beldesi'ndeki inşaatta çalışan işçileri taşıyan Mücahir Artan (20) yönetimindeki 48 H 0538 plakalı kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki bariyerlere çarpan kamyonet, ardından taklalar atarak devrildi. Kazada sürücü Mücahir Artan ile çoğunluğu kamyonetin kasasında yolculuk yapan işçiler Faruk Artan (18), Abdulkadir Artan (20) Gültekin Artan (25), Burhan Artan (29), Doğukan Yalnızağaç (19), Müslüm Yalnızağaç (26), Kadir Kula (20), Erhan Algor (20), Engin Algor (25), Erdal Yaşar (20), Erdoğan Can (27) ve Yılmaz Beyazıt (34) yola savrularak yaralandı.

KARAYOLUNDA CAN PAZARI

Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Çeşitli yerlerinden yaralanan işçilere ilk müdahaleyi, yoldan geçen araçlardakiler. Fethiye- Ölüdeniz Karayolu trafiğe kapanırken, haber verilmesi üzerine olay yerine Fethiye merkez ile Çamköy, Kemer ve Göcek beldelerinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri öncelikle durumu ağır olan yaralılara müdahale etti. Sedyeye alınan yaralılar, ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere götürüldü.

ŞOFÖR EHLİYETSİZ ÇIKTI

Durumu ağır olanlar hastanelere götürülürken, ambulans bekleyen diğer yaralıları çevredekiler ve kazayı haber alarak gelen yakınları teselli etmeye çalıştı. Yerde yatan yaralılar arasında dolaşan bazı kişiler ise polis tarafından uzaklaştırıldı. Çeşitli hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Mücahir Artan ve Müslüm Yalnızağaç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Kazanın ardından soruşturma başlatan polis, Letoon Hastanesi Yoğum Bakım Servisi'nde tedaviye alınan Mücahir Artan'ın ehliyetinin bulunmadığını tespit etti.

SOLLAMA YAPARKEN KONTROLDEN ÇIKMIŞ

Kamyonetin devrilme anını aracıyla seyir halindeyken gördüğünü belirten İsmail Çolak, kazanın aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden meydana geldiğini söyledi. Kamyonetin virajda bir aracı sollamaya çalıştığını kaydeden Çolak, "Kamyonet süratliydi. Bir otomobili sollamaya çalışırken bir anda taklalar attığını gördüm. Bu sırada kasasındaki kişiler yola savruldu. Şoför mahalinde oturanlardan bazıları da camdan dışarı fırladı. Kamyonetteki bir kişiyi dışarı çıkardık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title