Haberler

Kamyonet Ailenin Ocağını Söndürdü

Şerit İhlali Yapan Kamyonet, Otomobilin Üzerine Devrildi, Aynı Aileden 3 Kişi Öldü.

Aksaray'da 56 yaşındaki Kuddisi Baydar'ın kullandığı kamyonet, iddiaya göre şerit ihlali yapması nedeniyle karşı yönden gelen 40 yaşındaki Nurettin Obuz, yönetimindeki otomobille çarpışması sonucu, otomobilin üzerinde devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü, eşi ve annesi yaşamını yitirirken, oğlu, ve kaynı ile kamyonet sürücüsü ve oğlu yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Aksaray-Ortaköy Karayolu'nun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Pazarcılık yapan Kuddise Baydar'ın kullandığı 68 AH 304 plakalı kamyonet, iddiya göre şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen çitfçi Nurettin Obuz'un kullandığı 68 AD 755 plakalı otomobille çarpıştı. Kamyonet çarpmanın etkisiyle otomobilin üzerine devrildi. Otomobil sürücüsü Nurettin Obuz, 38 yaşındaki eşi Dilber Obuz, 60 yaşındaki annesi Emine Obuz olay yerinde yaşamını yitirirken. 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Obuz ve 16 yaşındaki kaynı Nuri Özkök ile kamyon sürücüsü Kuddise Baydar ve 28 yaşındaki oğlu Ahmet Baydar yaralandı. Araç içinde sıkışan Hüseyin Obuz ve Nuri Özkök, arama kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ardından 4 yaralı ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devrilen kamyonet vinçle, otomobil üzerinden kaldırılırken, 3 kişinin cesedi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Ardından otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Nurettin Obuz'un ailesiyle birlikte hasta olan annesi Emine Obuz'u hastaneye getirdiği ve tedavinin ardından Sarıyahşi İlçesi'ne bağlı Boğazköy Beldesi'ndeki evlerine gitmek üzere oldukları belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title