Haberler

"Kalbim Seninle" Fotoğraf Sergisi

İstanbul Optimum Outlet yine bir sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapıyor.

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek ve aileleri bilinçlendirmek amacıyla ünlü sanatçıların desteği ile hayata geçirilen 'Kalbim Seninle' projesini İstanbul Optimum Outlet ziyaretçileri ile buluşturuyor.

26 ünlü ismi bir araya getiren ve 09-22 Ocak 2012 tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet'de sergilenecek olan 'Kalbim Seninle' sosyal sorumluluk projesi kapsamında ünlü isimler bebekler ve çocuklarla birlikte fotoğraflar çektirdi.

Projenin yapımcılığını Selçuk Kaya ve Başak Çokan üstlendi. Proje için çocuklarla birlikte kamera karşısına geçen ünlü isimleri de fotoğrafçı Yaşar Saraçoğlu görüntüledi.

Ünlülerin desteği ile bebek ve çocuklarda kalp hastalıklarına karşı farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen projede kamera karşısına geçen isimler; Mustafa Sandal, Emina Sandal, Selçuk Yöntem, Deniz Seki, Demet Şener, Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Mehmet Ali Erbil, Berna Laçin, İvana Sert, Perihan Savaş, Oya Başar, Esra Erol, Emel Müftüoğlu, Levent Özdilek, Emre Kınay, Sibel Turnagöl, Altan Gördüm, Nurseli İdiz, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Irmak Ünal, Cengiz Semercioğlu, Burak Hakkı, Ömür Gedik, Şirin Sever.

Cihangir'de yapılan çekimlerde İvana Sert oğlu Ateş ile, Esra Erol oğlu İdris Ali ile, Tamer Karadağlı - Arzu Balkan çifti kızları Zeyno ile, Yeşim Salkım – Hakan Eratik çifti kızları Ada ile objektif karşına geçmişlerdir.

Sergiyi, 22 Ocak 2012 tarihine kadar 10:00 – 22:00 saatleri arasında İstanbul Optimum Outlet'de ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Tamer Karadağlı Arzu Balkan İstanbul Bebek Sağlık Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title