Haberler

Kahve Keyfinize Eşlik Edecek Özel Şarkılar

Güncelleme:

'Cafe World' albümü, kahve keyfinize eşlik edecek tüm zamanların en sevilen şarkılarını müzik severlere sunuyor.

One more cup of coffee, Put the Blame On Me, My Way, Quiereme Mucho, Nature Boy, Historia de un Amor, Padam Padam, Somewhere Over the Rainbow, Secret Love, Come Sinfonia, Dos Gardenias, Carinha De Bo Mae gibi dünyanın dört bir köşesinden yayılmış ve herkes tarafından çok sevilen 25 şarkı yer alıyor.

"Cafe World" albümünün açılışı "2046" filminde kullanıldıktan sonra büyük beğeni toplayan ve bir çok müziksever tarafından aranan "Yumeji's theme" isimli etkileyici eser ile yapılıyor. Bob Dylan'in en ünlü şarkılarından "One more cup of coffee" yeni düzenlemesi ve Sandy Dune yorumuyla albümde yer alıyor.

Beyoğlu ve İstiklal caddesi dendiğine akla gelen ilk melodilerden biri olan Georgios Stavrianos bestesi "Secret Love" Cafe World'de kendi yorumuyla bulunuyor. Albümün en özel sürprizlerinden biri de Lady Gaga'nin "Alejandro" isimli sarkisinin intro'sunda kullanılan Vittorio Monti bestesi "Csardas"in da bu albümde yer alması. Albümde ayrıca, Mina, Edith Piaf ve Doris Day gibi çok sevilen sesler de en sevilen şarkılarıyla yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Yemek Tarifi Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title