Haberler

Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı'nın Yenilenen Binası Hizmete Açıldı

Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı'nın Yenilenen Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirilerek, 60 Öğrenciye de Karşılıksız Burs ve Giyim Çeki Dağıtıldı

Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı'nın yenilenen hizmet binası açılışı gerçekleştirilerek, 60 öğrenciye de karşılıksız burs ve giyim çeki dağıtıldı.

Kızılay'daki hizmet binası, hayırsever iş kadını Melek İpek'in katkılarıyla yenilendi. Hizmet binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törene AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Fatih Arıkan ile Cafer Tatlıbal, vakfın onursal başkanı Kadir Beyazıt, eski başkan Tahsin Türkçapar ve çok sayıda davetli katıldı.

Vakıf Başkanı Mesut Dedeoğlu, vakfın Melek İpek tarafından tamamen yenilendiğini belirterek, 'Vakıflar yardımlaşmanın yapıldığı önemli kuruluşlardır. Bunun yanında kültürlerimizi tanıtmada önemli katkıları bulunmaktadır. Kültürümüzü 81 il ve hatta yurtdışında tanıtmak için faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Bunun yanında birlik ve kardeşlik duygularını geliştirmektedir. Birlik ve beraberliğimizi her alanda sürdürmeliyiz' diye konuştu.

Daha sonra konuklar tarafından vakfın açılışı gerçekleştirildi.

Ayrıca vakıf tarafından 30 bayan ve 30 erkek olmak üzere toplam 60 öğrenciye karşılıksız burs ve giyim çeki verildi.

(ATA-NÖZ) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title