Haberler

Kağıtsporlu Atletler Dereceye Doymuyor

16-17 Şubat tarihleri arasında Mersin'de yapılan Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası sona erdi.

16-17 Şubat tarihleri arasında Mersin'de yapılan Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası sona erdi. Şampiyona ile eş zamanlı olarak Kulüplerarası Yıldızlar Atmalar Ligi 1. Kademe yarışmaları da yapıldı. Mersin ile adı özdeşleşmiş eski Milli atlet Seyfi Alanya'nın ismini yaşatmak için düzenlenen ve iki gün süren şampiyona Nevin Yanıt Spor Kompleksi'nde yapılırken, şampiyonada 283 atlet mücadele etti.

Şampiyonada 16 Yaş Altı, Yıldızlar, Gençler, 23 Yaş Altı ve Büyükler kategorilerinde, gülle, disk, cirit ve çekiç atma olmak üzere dört branşta yarışmalar düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu atletlerinde katıldığı şampiyonada, mavi beyazlı atletler yarışlarda, bir altın ve iki bronz olmak üzere toplam üç madalya kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletlerden Berat Bora Çakmak, 16 yaş altı disk atma branşında 46.36 cm derecesiyle Türkiye şampiyonu olmayı başardı. Türkiye şampiyonu Çakmak katıldığı gülle atma yarışmalarında ise 14.30'luk derecesiyle Türkiye üçüncü oldu. Genç Erkek Çekiç atma yarışlarında, Göksal Yılmaz 56.22 cm'lik derecesiyle Türkiye üçüncüsü olan

bir diğer sporcu oldu. Mavi beyazlı atletler böylece, Ocak ayından bu yana kazandığı madalya sayısını ise 24'e çıkarmış oldu.

Dereceye giren atletlere madalyalarını merhum Seyfi Alanya' nın eşi ve kızı, Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Ergüder Uzun, Denetleme Kurulu Başkanı Cemal Ulakçı, Teknik Delege Orhan Yüzer, Atmalar Koordinatörü Tuncay İskender, MHK Üyeleri Müslüm Aksakal, Kadir Yılmaz ve Doğan Bulut ile Sakarya Atletizm İl Temsilcisi Cengiz Kamacı, Osmaniye Atletizm İl Temsilcisi Ekrem Sönmez takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Mersin Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title