Haberler

Kağıthane Semaları Uçurtmalarla Renklendi

Kağıthane Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlediği şenlikte Kağıthane semaları uçurtmalarla renklendi.

Kağıthane Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlediği şenlikte Kağıthane semaları uçurtmalarla renklendi. Şenliği fırsat bilen kimi aileler piknik yaparken, uçurma şenliğinde çocuklardan çok büyüklerin uçurtma uçurması dikkat çekti.

Kağıthane Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Sabah saatlerinde Hasbahçe Caddesi üzerinde bisiklet yarışları ile kutlamalara başlayan Kağıthaneliler, öğle saatlerinde de 'uçurtma şenliği' ile eğlendi. Kağıthane İETT Garajı karşısında gerçekleştirilen şenlikte, büyük küçük herkes uçurtmalarını uçurdu. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen aileler,

şenliğini bahane ederek etkinlik alanında piknik yaptı. Hem piknik hem de şenlik havasında geçen bir gün, aileleri tarafından çocuklarına armağan edildi.

Babaları ve anneleriyle uçurtmalarını en yükseğe uçurtmaya çalışan çocuklar, ise renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliğe katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bütün gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Çok özel ve farklı bir gün olduğunu dile getiren başkan Kılıç, "Hem Sadabad Yaz Etkinlikleri hem de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İki tane farklı etkinlik yaptık. Bir tanesi bisiklet yarışlarıydı şimdide uçurtma yarışı yapıyoruz. Sabahtan beri komşularımız, çocuklarımız gönüllerince eğleniyor.

Çocuklarımız aileleriyle birlikte farklı bir gün geçirdiler" dedi.

Şenlikte en güzel uçurtma, en büyük uçurtma ve en yüksek uçurtma kategorisine girebilmek için ise çocuklar, uçurtma ipini ailelerine verdi. Uçurtmanın ipini çocuklarından devralan aileler, "Çok güzel bir etkinlik burada hem uçurtmamızı uçuruyoruz hem de pikniğimizi yapıyoruz. Çok güzel bir şenlik olmuş. Uçurtmamız da çok güzel havalanıyor. Bakalım kim birinci gelecek. Yarışmanın ucunda bisiklet olduğu için de oğlum uçurtmayı düşürürüm diye korkuyor. Bu yüzden ben uçuruyorum"

dedi.

Dereceye giren çocuklara ödüllerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin ile Oğuz Toktekin verdi. 3 kategoride 1'inci olan çocuklara da bisiklet hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fazlı Kılıç Kağıthane 19 Mayıs Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title