Haberler

Kağıthane'de "Yerel Futbol Ödülleri" Sahiplerini Buldu

Kağıthane'de "Yerel Futbol Ödülleri" sahiplerini buldu.

Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Meclis Salonu'nda düzenlenen "Yerel Futbol Ödülleri Gecesi"ne spor severler büyük ilgi gösterdi. Gecede, yılın en iyileri ve spora katkıda bulunanlar ödüllendirildi.

Spor dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı gecede, İstanbul Süper Amatör Lig'de yılın en iyileri ile BAL ve altyapı liglerinde başarılı olan takımlar ve amatör futbola hizmet eden kişilere ödül verildi.

Gecede konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ellerinden geldiğince amatör ve bireysel sporlara destek verdiklerini belirterek, "Gençlerimizin spora yönelmesi için imkanlarımızı onların kullanımına sunuyoruz. Bu tarz törenler düzenleyerek gençlerimizin teşvik edilmesi, spor sevgisinin aşılanması adına önemli" ifadelerini kullandı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez de mesailerinin büyük bir bölümünü amatör futbola ayırdıklarını kaydetti.

Düşmez, kendisinin futbol oynadığı dönemlerde amatör futbol ile ilgili haberler için bir hafta beklediklerini anlatarak, 2006 yılından beri hizmet veren Yerel Futbol sitesinin, amatörlerin sesi, gözü, kulağı olduğunu kaydetti.

"Yılın Takımı" ödülünün Yeniköyspor'a verildiği gecede, "Yılın Futbolcusu" ödülüne Osman Altınbulak, "En İyi Teknik Direktör" ödülüne Uğur Özcan, "En İyi Çıkış Yapan Genç Oyuncu" ödülüne Sergen Sarp, "En İyi Teknik Direktör" ödülüne Uğur Özcan, ve "Yılın Hakemleri" ödülüne Burak Taşkınsoy, Kadir Sevim ve Aytaç Geçgel layık görüldü.

Gecede, Kağıthane Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Sedat Bika da "Turuncu" kategoride ödül aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Kağıthane İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title