Haberler

Kağıthane'de Turgay Başyayla Rüzgarı

Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi'nin AK Parti Kağıthane Kadın Kolları ile birlikte farklı kültürleri bir arada buluşturmak amacıyla düzenlediği "Geleneksel 4.Hasbahçe Kadın Şöleni" için toplanan kadınlar Turgay Başyayla'nın türküleriyle...

Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi'nin AK Parti Kağıthane Kadın Kolları ile birlikte farklı kültürleri bir arada buluşturmak amacıyla düzenlediği "Geleneksel 4. Hasbahçe Kadın Şöleni" için toplanan kadınlar Turgay Başyayla'nın türküleriyle eğlendi.

"Geleneksel 4. Hasbahçe Kadın Şöleni" için Hasbahçe Mesire Alanı'nda buluşan Kağıthaneli kadınlar müzik dolu bir gece yaşadılar. Konserler ve renkli görüntülerle 3 gün sürecek şölenin ilk gününde Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Şirin Ünal, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile çok sayıda Kağıthaneli katıldı.

İBB Fasıl Grubu Naimi'nin sahne almasıyla başlayan programda Kağıthaneli kadınlar grubun söylediği şarkılara eşlik ettiler.

Daha sonra Kağıthanelilerin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla 'Kesik Çayır' parçasıyla başladığı konserde davetlilere unutulmaz akşam yaşattı.

Kağıthane Belediyesi'nin örnek bir organizasyona imza attığını belirten Başyayla, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek buna katkıda bulunan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Türkiye'nin her bölgesinden türküler seslendiren Başyayla, oynadığı 'Zeybek' ile de sevenlerinin beğenisini topladı. Zaman zaman sahneye çıkan davetlilerle sohbet eden Başyayla, yaklaşık 2 saat süren programda hareketli parçaları ile alanı dolduran Kağıthanelilerden büyük alkış aldı.

Gecenin anısına Başyayla ve eşine Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ile Başkan Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç tarafından tarihi sandal maketi hediye edildi.

Kağıthaneli kadınlara unutulmaz bir akşam yaşattıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Kılıç, "Kadınlar, ülkemizin farklı yörelerinin lezzetlerini Hasbahçe'ye taşıdılar. Burada açılan stantlarda yöresel yemeklerinin yanı sıra el işlerini sergileyecekler. 3 gün sürecek bu şölene herkesi davet ediyoruz. Bugün bizlerle birlikte olan değerli sanatçımız Turgay Başyayla'ya ve İBB Fasıl Grubuna çok teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Turgay Başyayla Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title